Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sok energia ital felborithatja...

Sok energia ital felborithatja a testi-lelki egyensúlyt?

Figyelt kérdés
Helló az a gondom hogy 2009 nyarán sok energiaitalt ittam 15 évesen, volt ilyen másfél literes Kobra és azt egyedül megittam,ugy érzem felboritotta a biologia egyensúlyom :S Könnyeben beteg vagyok meg néha hasogat a szívem,napi másfél litert általában egyedül megittam 1 óra allat vagy 2 .

2012. aug. 27. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
erre tényleg nem lehet mit mondani jó hülye vagy már bocsi ... sok ismerősöm ezt csinálta mert hogy hú menő meg fincsi aztán reggelire vettek ... ha nagyon súlyosnak érzed menj el és orvoshoz aztán lehet valami vitamint vagy ilyesmit felír de inkább mellőzd az energiaitalt!
2012. aug. 29. 12:21
 2/5 A kérdező kommentje:
4 év már eltelt!! Vitamint szeddek Mega Daily One-t! Tudom hogy hülye voltam. :S
2012. aug. 29. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
jobbulást ! :) (első voltam)
2012. szept. 2. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Helló Kösszi! :) Hát az a baj hogy depreszióm is van meg szorongásom. És lehet köze van a sok Energiaitalhoz .
2012. szept. 2. 20:42
 5/5 anonim válasza:
Nagyon lehetséges. De nem hinném, hogy évekig húzódna.
2015. márc. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!