FreePlaylollol kérdése:
Nos, tudom hogy az energia forrás maga nem lehetséges. De a Vasember páncélt csak így magában milyen fémből lenne érdemes megépíteni?
Figyelt kérdés
És egy kézi fegyver nagyságú cuccot bele lehetne építeni itt most nem gépkarabélyokra gondolok egyszerű kispisztoly-t pl2013. júl. 8. 08:48
2/5 anonim válasza:
Menj ki a strandra, hűtsd le magad.
3/5 A kérdező kommentje:
-_-" nem akarom megépíteni se türelmem se tudásom nincs ehez csak érdekel
2013. júl. 8. 14:11
5/5 anonim válasza:
cs nem tudom hogy még mindig érdekel-e
a lényeg az hogy az arany-titán ötvözet nem a legjobb
vanak már erösebb anyagok is .
visszont az felletébb érdekes hogy az amerikai kormány páncélt épit ......... T.A.L.O.S suit ...............
nem a minöségre hanem a tömeg gyártásra mennek
NIKKEL-TITÁNIUM ötvözet.
ha te nem is én elkezdtem épiteni a páncélt visszont nem olcso.komolyabb mint az amerikaiaké viszont csak egy van és nincs kész a fedöburkolat.
AZ energia forrás meg létezik sött még egy gyerek is megtudná épiteni csak mindig mindenki a bonyorlut
dolgokat kezdi ely keresni .
ha multy miliárdos lennél akkor a PALLÁDIUMÜVEGET ajánlom.
bocs a helyes irásért ha valamit tudni akarsz ird le nyugotan:
BY: oláh industry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!