A TITOK- a vonzás törvénye. Működik? Mit gondoltok?
nekem is működött,fizetésemelést kaptam,mindenki csak lesett,mert a főnök nem olyan,meg minden.. :D dehogynem!! :D
Kérni se kellett,elég volt,hogy lejátszottam a szituációt magam előtt sokszor,de azért is hagyja abba mindenki,mert cél ide-oda,ez nagyon fárasztó dolog..
én sem csináltam azóta,pedig kéne,de akkor is sok energiámat vette igénybe..
Elgondolkodtató amit írtatok.
Van egy fórum ( én egyet ismerek ) ahol ezt vesézik.
tegnapelőtt 16:17 vagyok... ( 2009.12.13. )
Valami van benne. Régóta szerettem volna új konyhabútort a pici konyhánkba.
Múlt héten egy hirdetésbe olvastam, irodabútorokat adnak el. Persze használt, és a cég aki árulta, már nem létezik, más névre hallgat.
Megnéztem, az időmbe belefért. Amúgy is kellett 2 db valamilyen polc az átrendezett szoba üres falára.
Persze előtte árajánlatot kértem, lapraszerelten, mennyiért vesztegetik. Nagyon drágálltam. Jött ez a hirdetés..
Fele annyiért a fuvart is beleszámítva kaptam 2 db az erdeti elképzelésem szerint.
Plusz még annyi elemet, és akkorát, hogy lesz konyhába is nem új de sokkal jobb bútor.
Csak a férjem fog frászt kapni ha közlöm mi a szándékom a többi bútorral. Az nem lesz olcsó hozzá a mosogató tálca, és a munkapad...
"Vonzzunk be egy aszteroidát! Ez egyszer s mindenkorra bizonyítaná a titok működését."
Ott a pont.
undorító.
csak a szcientológusok most le ne nyomozzák az ip-met!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!