Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz nyelv a japán?

Mennyire nehéz nyelv a japán?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 18:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Ha tényleg csak az írás nehéz, akkor semmi gond. Hiraganát, katakanát tudom. Az egymásra épülő kanjikkal sem lesz gond, csak tudjam, megjegyezni.
2010. aug. 13. 09:38
 22/36 anonim ***** válasza:

szerintem a japán nyelvtan még könnyebb, mint a magyar!!

és a kanjikat is játszva meg lehet tanulni!! :D de komolyan :D egyszerűen olyan könnyű az egész :DDDD élvezem tanulni :D

2010. aug. 21. 22:23
 23/36 anonim ***** válasza:

"és a kanjikat is játszva meg lehet tanulni"

Mi az a kanji?:D

2010. aug. 21. 22:40
 24/36 anonim ***** válasza:

hát a kanji-k azok a bizonyos jelek, amik miatt azt gondolják az emberek, hogy a japán nagyon nehéz :D

biztos láttál már olyat, hogy szép jel van festve ecsettel?:D na az a kalligráfia :DDD

vannak nagyon bonyolultak, de vannak olyanok, amik 2-3 vonalból állnak xD

2010. aug. 21. 22:53
 25/36 anonim ***** válasza:
Aha,tehát ezek a kis székek,meg fejreállitott házak,ugye?:D Nekem tuti ezer év lenne mire leirok egy komplett mondatot japánul!:D
2010. aug. 21. 23:54
 26/36 anonim ***** válasza:

imádok japánul írni :DDD akár órákat el tudok vele szórakozni xD mindenféle hülyeségeket írogatok xDDD

ja és mégegyszer, a témához visszatérve:

NEM nehéz a japán:D

2010. aug. 22. 01:35
 27/36 anonim válasza:
És aki neten tanul hol találta meg ezt rendesen?
2010. aug. 31. 15:22
 28/36 anonim ***** válasza:

[link]

ez egy nagyon jó oldal! az alapoktól kezdve minden benne van a nemtommeddig.

Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt, de ahogy látom, már előttem is beírta valaki.

2010. szept. 1. 13:53
 29/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt, meglepően könnyű is :) (főleg hogy könnyebb mint az angol ;)
2010. szept. 21. 18:30
 30/36 anonim válasza:

Sziasztok!

Szerintem se olyan nehéz, mint ahogy azt sokan gondolják. Én is nekiálltam, tanulgatom egy idelye, de az utóbbi időben időhiány miatt kimaradt a nyelvtanulás.

Beszélni nagyon könnyű, de hangsúlyokkal vigyázni, 1 szó jelent 7-8 dolgot, csak mindnek más a hanglejtése. Szerintem könnyebb, mint az angol.

2010. okt. 12. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!