Mennyire nehéz nyelv a japán?
szerintem a japán nyelvtan még könnyebb, mint a magyar!!
és a kanjikat is játszva meg lehet tanulni!! :D de komolyan :D egyszerűen olyan könnyű az egész :DDDD élvezem tanulni :D
"és a kanjikat is játszva meg lehet tanulni"
Mi az a kanji?:D
hát a kanji-k azok a bizonyos jelek, amik miatt azt gondolják az emberek, hogy a japán nagyon nehéz :D
biztos láttál már olyat, hogy szép jel van festve ecsettel?:D na az a kalligráfia :DDD
vannak nagyon bonyolultak, de vannak olyanok, amik 2-3 vonalból állnak xD
imádok japánul írni :DDD akár órákat el tudok vele szórakozni xD mindenféle hülyeségeket írogatok xDDD
ja és mégegyszer, a témához visszatérve:
NEM nehéz a japán:D
ez egy nagyon jó oldal! az alapoktól kezdve minden benne van a nemtommeddig.
Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt, de ahogy látom, már előttem is beírta valaki.
Sziasztok!
Szerintem se olyan nehéz, mint ahogy azt sokan gondolják. Én is nekiálltam, tanulgatom egy idelye, de az utóbbi időben időhiány miatt kimaradt a nyelvtanulás.
Beszélni nagyon könnyű, de hangsúlyokkal vigyázni, 1 szó jelent 7-8 dolgot, csak mindnek más a hanglejtése. Szerintem könnyebb, mint az angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!