Mennyire nehéz nyelv a japán?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 18:41
2/36 anonim válasza:
Én is gondolkodatm már ezen..,ha egy japán v. kinai megtud tanulni magyarul,ami állitólag nehéz nyelv a külföldieknek,akkor sztem csak kitartás kérdése ,hogy az ember megtanuljon japánul,nem lehetetlen megtanulni...:)
3/36 anonim válasza:
Én most kezdtem el tanulni japánul..egyenlőre nekem a sok "rajz" megtanulása a gond és a nehéz de gondolom később ez majd jóval nehezebb lesz mert az egész Hiragana ABC-t meg kell tanulni (meg majd még a másik 2-t)... de am. király nyelv!!!
4/36 anonim válasza:
Csak jó nagy elszántság, kitartás és sok idő kell hozzá. Annyira nem nehéz mint amilyennek tűnik:)
6/36 anonim válasza:
新しい答え<- ezt még leirni se semmi:D
7/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Hát én írni nem akarok meg tanulni, az még plusz fáradság. Csak beszélgetés szinten, hogy ha esetleg egyszer kijutnék japánba ne legyek néma(azt írta valaki ezen az oldalon, hogy nem szeretnek más nyelvet beszélni a magukén kívül egy idegennel). Na meg egyébként nagy dragon ball fan vagyok és eredeti nyelven néztem végig, onnan tetszett meg a nyelv..:D
Első válaszoló, köszi a linket, még nem olvastam eddig ezt a listát...
Na ha a második legnehezebbet ily' ügyesen megtanultam, szerintem a hetedikkel se lesznek nagy gondok:D
2009. okt. 20. 23:01
8/36 anonim válasza:
ha csak a nyelvet nézzük, könnyebb mint a magyar
9/36 anonim válasza:
Huuuh én már tanulom egy ideje és szerintem nem olyan nehéz, nagyon logikus és szép nyelv :) Persze a sok udvariassági izé, amiket használnak elég fárasztó :D De igazából szerintem a legtöbben csak az írás miatt gondolják nehéznek :)
10/36 anonim válasza:
16:46 Te irni is tudsz? Sztem az irás elsajátitása több időt vesz igénybe mint maga a nyelv megtanulása..,bár csak laikusként irom ezt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!