Ha a kutatók szerint a túlzott húsfogyasztás környezetkárosító, akkor miért nem próbálnak szintetikus (mesterséges) húsokat előállítani, melyek legalább olyan jók lennének, mint az eredeti húsok?
Figyelt kérdés
Sok tudós arról beszél, hogy az állattartás mennyi üvegházhatású gáz kibocsájtásával jár.
Akkor miért nem próbálnak szintetikus húsokat előállítani, miért nem fejlesztik a technológiát, hogy erre képesek legyenek?
Ezzel kapcsolatban vannak-e kísérletek, kutatások, vagy még semmi hír erről? Van esély arra, hogy 5-10 éven belül meg lehessen kóstolni mesterségesen előállított húsokat?
2021. máj. 11. 08:10
31/31 anonim válasza:
#29 sima vegetáriánus étrend alatt az ovo-lakto vegetáriánus étrendet értettem, amiben a hús kivételével minden megengedett, így a tojás és mindenféle tejtermékek, tejszín, sajt, joghurt, túró, ugyanúgy emeli a vérzsír és koleszterin szintet, mintha húst fogyasztana az illető, élettani hatásaiban nincsen számottevő különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!