A hússzeripari dolgozók hogy viszonyulnak a húsfogyasztáshoz, többet vagy kevesebbet esznekaz átlagtól ?
Figyelt kérdés
Saját sztori is érdekel.2020. okt. 27. 19:44
1/5 anonim válasza:
Attól mert benzinkutas vagyok még nem tankolok többet mint az átlag.
2/5 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírásért : húsipari
2020. okt. 27. 19:50
3/5 anonim válasza:
Ha én húsipari dolgozó lennék (nem lennék)biztos nem ennék húst.Régen, mikor disznóvágás volt nálunk, egy hétig nem bírtam semmilyen húsra még nézni sem.
4/5 anonim válasza:
Én megkérdeztem a Spárban a pultos nőt erről. Azt mondja, mióta húst ad el, rá sem bír nézni.
5/5 anonim válasza:
Saját magam által tenyésztett és leölt állatot bármikor megeszek. Boltival sincs sok gondom, de nagyon megválogatom, hogy hol vásárolok. Dolgoztam élelmiszeriparban (nem húsipar), azóta tudom, hogy ezeket a készételeket kerülni kell, mint a tüzet. Lemerném fogadni, hogy ugyanolyan horror-sztorikat hallanék pl. egy húsipari melóstól, mint amik nálunk voltak. Vannak helyek, ahol a mennyiség a fő szempont, na onnan nem látnék egy terméket sem szívesen az asztalomon. Viszont ismerek családi vállalkozásban üzemelő hentesboltot, akiknek csúcsszuper termékeik vannak. Az ehhez hasonló üzletpolitikájú boltokat tudom ajánlani, de azoknak sem árt utánanézni. A legtöbb mondás nekem kicsit bűzlik, de ez az egy igaz: az vagy, ami megeszel. Húsfogyasztóknak ezt ki kellene terjeszteniük az ebédjük ebédjére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!