Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az állatoknak adott antibiotik...

Az állatoknak adott antibiotikum hatással van ránk a hús elfogyasztása után?

Figyelt kérdés

A hús feldolgozása során milyen hatással van az emberi szervezetre az antibiotikum?

Az egy nem egy fehérje ami hó hatására kicsapódik?


Ha a tojásból kimutatható akkor sütés hatására sem változik és káros rám ha megeszem?



2018. febr. 1. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokféle antibiotikum van, eltérő lebomlási időkkel.

Amennyiben az állat húsát a lebomlás előtt valaki elfogyasztja, akkor az a szervezetbe kerül. A hatás függ a mennyiségtől, az antibiotikumtól és a fogyasztó állapotától.

2018. febr. 1. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Olyan csekély mennyiségekről beszélhetünk, amiknek nincsen terápiás hatása, még ha kimutatható is.


A baj ott van, hogy orrba szájba adják az állatoknak, emiatt kialakulhatnak rezisztens törzsek. Rettentő veszélyes játék ez... átvitt értelemben rengeteg ember halálát okozhatja.

2018. febr. 1. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

A sütés főzés során mi történik a húsban visszamaradt antibiotikummal? Visszamarad egyáltalán valamennyi?


Csak, mert elég sokat hangoztatják,hogy mennyire egészségtelen az ilyen.

Szóval ha megvárják a lebomlás idejét ne veszélyes ránk,fogyasztókra?

És hanem akkor a feldolgozással mi történik vele?

2018. febr. 2. 09:55
 4/4 anonim válasza:
Fozes kozben denaturalodnak, nyugi
2018. febr. 4. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!