Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az mRNS vakcina miért nem tud...

Az mRNS vakcina miért nem tud beépülni a genomba?

Figyelt kérdés
Tegyük hozzá, hogy amennyire tudtam utánanéztem, de érdekel a téma, szóval örülnék, ha egy hozzáértő pontosan le tudná írni a miértjét. Én azt olvastam, hogy a fő oka, hogy ez szembemenne a molekuláris biológiai centrális dogmájával és mert az mRNS nem tartalmaz NLS-t. Valaki ezeket ki tudná fejteni?

2021. márc. 7. 22:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
25%

Nem tart egy hónapig kb 3 percig tart csak ritkán nézem a gyakorit. Sunyiság meg az amit te művelsz, mutass legyél szíves akkor egy in vivo kutatást a témában, mert az még kételkedésnek is harmatgyenge, hogy,,hát lehet hogy emberi szervezeten belül máshogy funkcionál, lehet hogy nem" mint az az áltatad linkelt cikkben szerepel...

Persze úgy könnyű a bizonyíték hiánya mögé rejtőzni, hogy a, kutya nem ad pénzt egy ilyen kutatásra, mert senkinek nem áll érdekében ezt minden kétséget kizáróan igazolni😃

júl. 8. 11:35
 92/95 sadam87 ***** válasza:
70%

"Sunyiság meg az amit te művelsz"

Tényleg, én vagyok az, aki még egy konkrét állítást sem vagyok hajlandó leírni, csak gyáván célozgatok. Ja várj, mégsem...

"mert az még kételkedésnek is harmatgyenge, hogy,,hát lehet hogy emberi szervezeten belül máshogy funkcionál, lehet hogy nem" mint az az áltatad linkelt cikkben szerepel..."

Igazán rendes, hogy újra és újra demonstrálod a teljes hozzà nem értésedet.

"Persze úgy könnyű a bizonyíték hiánya mögé rejtőzni, hogy a, kutya nem ad pénzt egy ilyen kutatásra, mert senkinek nem áll érdekében ezt minden kétséget kizáróan igazolni😃"

Mert te mennyit adtál rá?

júl. 9. 04:16
 93/95 anonim ***** válasza:
35%

Te nem tettél semmilyen konkrét állítást csak egy olyan cikket, ami szintén nem állít semmi konkrétumot.

,,Igazán rendes, hogy újra és újra demonstrálod a teljes hozzà nem értésedet."

Köszönjük Emese, gondolom a nagy biosztudásod közepette a szavak és mondatok jelentését elfelejtettedXD

,,Mert te mennyit adtál rá?''

Nem fáj a cinizmus meg az álhülyeség?

júl. 21. 09:57
 94/95 sadam87 ***** válasza:
62%

"Nem fáj a cinizmus meg az álhülyeség?"

De, igazad van, nagyon fáj, úgyhogy inkább itt is hagylak, hogy ne kelljen tovább elviselni. (Mondjuk az esetedben az "ál-" előtag elég indokolatlannak tűnik.) Amíg nem vagy képes felfogni, hogy miről szól az általam linkelt cikk (és ezt épp most demonstráltad újra), addig felesleges bármit írnom.

Na csá!

júl. 21. 11:20
 95/95 Prokopf ***** válasza:
22%

Szerinted az a mondat, hogy "A magasabb rendű élet komplexitásának ára a halandóság." mit jelenthet és igaz lehet -e?

A kutatások finanszírozásának egyik fő problémája, hogy az ember a rövidtávú érdekeit mindig a hosszútávú érdekei elé helyezi (lám-lám halandóság...).

Sadammal meg ne törődj! Nincs a valós problémamegoldáshoz elég képzelőereje, és elveszik a saját lexikális tudásában. Persze ez csak az én pillanatnyi személyes véleményem.

júl. 21. 15:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!