Miért nincs kutatás azzal kapcsolatban, hogy az 5G káros-e?
"Már csak azt nem értem hogy honnan tudja meg ennek az élettani hatását."
Az a helyzet, hogy nem kell tudnia.
Annyit kell tudnia, hogy ugyanolyan elektromágneses hullám,. mint azok, amikről már tudjuk, hogy nem ártalmasak.
Ezredszer írom le, az 5G ugyanolyan rádióhullám, mint a 4G.
Nincs benne semmiféle olyan kategorikus lépés, változás a 4G frekvenciáihoz képest, amitől bármiben is más lenne a hatása.
Utoljára írtam le, mert amit csinálsz, tényleg olyan, mint a reklámban a kiskölyök az "apa de miért" ismételgetésével, amit végtelenig lehet húzni, értelmetlenül.
Attól, hogy ezredszerre írod le, még nem igaz. Az 5G frekvenciája olyan, hogy a víz jobban elnyelni. De már megint szakmai választ kellett adnom, és én már kifejtettem, hogy nem értek hozzá. Ez persze nem azt jelenti, hogy neked lehetőséged van lenézően közölni, hogy akkor hagyjam rád, mert te értesz hozzá.
Szóval bármilyen "szakmai" válaszod van arra, hogy miért nem káros a frekvencia, én kérlek meg arra téged, hogy ne válaszolj, mert már unom, hogy a válaszaid egyetlen forrása a te mindentudó agyad.
Mint írtam, nem fogom a napomat apademiért-tel tölteni.
Én nem hülyéztelek le, megtették elegen helyettem.
Tökmindegy, milyen választ kapsz, csak nyomod, mint a papagáj.
Ennél értékesebb az időm.
Most már szerintem ideje lenne a kérdést áttenni az ezotériába.
A normális, tudományos válaszok már le lettek írva. Innen kezdve a kérdező, és a hasonszőrű ezotériás alakok őrjöngése következik, és az meg nem ide való.
"Tökmindegy, milyen választ kapsz, csak nyomod, mint a papagáj."
Nem tehetek róla, hogy a nincsenek tisztában a válaszolók a témával, amivel kapcsolatban megnyilvánulnak.
Persze. Megkérded, miért kék a körte. Ezren megmondják neked, hogy a körte nem kék. Ebből megállapítod, hogy inkompetens válaszadók vannak itt, akik nem képesek megmondani, hogy miért kék a körte.
Ennyi.
további jó szórakozást az ezóban.
"Már az óvodai tankönyvben is le van írva, hogy nem kék a körte"
Nincs. Az van leírva, hogy milyen színű a körte. Ebből már minden értelmes ember tud következtetni, hogy akkor nem piros és nem lila és nem kék, anélkül hogy ezeket tételesen fel kéne sorolni.
Meg ugye vannak a, khm, kevésbé értelmes emberek, akik fel vannak háborodva mert neki senki nem bizonyította tudományos kutatással, külön-külön, hogy tényleg nincs lila körte sem, meg kék körte sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!