Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nincs kutatás azzal...

Miért nincs kutatás azzal kapcsolatban, hogy az 5G káros-e?

Figyelt kérdés
Ennyire sikerült minden kutatót megvenni?
2020. ápr. 28. 21:20
 101/150 Wadmalac ***** válasza:

"Tudnál küldeni forrásr egy kutatásról ami ezt bizonyítja?"

Frappáns. :D

2020. máj. 6. 08:37
 102/150 A kérdező kommentje:

Te a szakdolgozatodhoz is hírportálokat használtál forrásnak?

2020. máj. 6. 14:34
 103/150 anonim ***** válasza:
Mondja az, aki a google scholar helyett a gyakorikérdéseken keresi a válaszokat.
2020. máj. 6. 15:19
 104/150 Wadmalac ***** válasza:

"Te a szakdolgozatodhoz is hírportálokat használtál forrásnak?"

Odáig már nem terjednek a magas képességeid, hogy észrevedd, ott vannak benne a linkek a hiteles tudományos forrásokhoz, amiket összegez a cikk.

Tényleg ennyire csökkent képességű vagy?

Ha külön kapod az infókat, az a baj, ha egyben, az a baj.

Vagy felfogási nehézségeid vannak, vagy sima troll vagy és pocsékoljuk az időnket.

Mindkét esetben jobb helyed van az ezóban.

2020. máj. 6. 15:32
 105/150 anonim ***** válasza:
Jó tudod mit, igazad van az 5g káros, csak minket akik itt vitatkozunk veled lefizetek a gonosz mobilszolgáltatok, hogy tagadjuk ezt az információt. De te rá jöttél gratulálunk.
2020. máj. 6. 15:37
 106/150 anonim ***** válasza:
Ez már a kérdés "Ennyire sikerült minden kutatót megvenni?" felütéséből lehetett tudni, hogy ő nem kérdésekre akar válaszokat találni, csak provokálni jár ide.
2020. máj. 6. 15:43
 107/150 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz, én nem a kérdésekre akarok választ találni, hiszen már töltöttem annyi időt a témával, hogy tudjam, jelenleg senki se tudja megmondani, hogy káros-e az 5G. Tehát igen, valóban azért tettem csak fel a kérdést, hogy lássam az értelmetlen kapálózást, ahogy véditek a fennálló kapitalista rendet, mert nektek is az hoz anyagi hasznot, hogy ezért harcoltok.
2020. máj. 6. 16:40
 108/150 anonim ***** válasza:
Na látjátok megmondtam, ez is a tipikus Repülő Spagettiszörny és a Merkúr körül keringő teáscsésze esete. A kérdező azt állítja, hogy a Merkúr körül kering egy teáscsésze, meg hogy káros az 5G. Szerinte nekünk MEG KELL TALÁLNI A TEÁSCSÉSZÉT, hogy bebizonyítsuk, hogy nem létezik. Tehát hülyék vagyunk. Pontosabban minket is megvett kilóra a Vodafone.
2020. máj. 6. 16:47
 109/150 A kérdező kommentje:

Nem, titeket nem vett meg a Vodafone, sajnos teljesen ingyen és önzetlenül véditek a Vodefone-t. Itt tart a magyar társadalmi norma, hogy az emberek előbb szállnak egy kizsákmányoló cég védelmébe, mint a kizsákmányolók áldozatainak védelmébe.

Számomra ez nem újdonság, valamelyik kérdésnél a válaszolók a Volkswagent védték, úgy beállítva, hogy a környezetvédelmi csalás teljesen jogos volt.

2020. máj. 6. 17:00
 110/150 A kérdező kommentje:

"Szerinte nekünk MEG KELL TALÁLNI A TEÁSCSÉSZÉT, hogy bebizonyítsuk, hogy nem létezik."

Igen, elvárom hogy megtaláljátok a teáscsészét, hiszen a vitából kb. 5 oldal arról szólt, hogy benne van a középiskolai fizikakönyvben a teáscsésze helye és csak én vagyok hülye, amiért még nem találtam meg a teáscsészét.

2020. máj. 6. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!