Miért nincs kutatás azzal kapcsolatban, hogy az 5G káros-e?
"Tudnál küldeni forrásr egy kutatásról ami ezt bizonyítja?"
Frappáns. :D
Te a szakdolgozatodhoz is hírportálokat használtál forrásnak?
"Te a szakdolgozatodhoz is hírportálokat használtál forrásnak?"
Odáig már nem terjednek a magas képességeid, hogy észrevedd, ott vannak benne a linkek a hiteles tudományos forrásokhoz, amiket összegez a cikk.
Tényleg ennyire csökkent képességű vagy?
Ha külön kapod az infókat, az a baj, ha egyben, az a baj.
Vagy felfogási nehézségeid vannak, vagy sima troll vagy és pocsékoljuk az időnket.
Mindkét esetben jobb helyed van az ezóban.
Nem, titeket nem vett meg a Vodafone, sajnos teljesen ingyen és önzetlenül véditek a Vodefone-t. Itt tart a magyar társadalmi norma, hogy az emberek előbb szállnak egy kizsákmányoló cég védelmébe, mint a kizsákmányolók áldozatainak védelmébe.
Számomra ez nem újdonság, valamelyik kérdésnél a válaszolók a Volkswagent védték, úgy beállítva, hogy a környezetvédelmi csalás teljesen jogos volt.
"Szerinte nekünk MEG KELL TALÁLNI A TEÁSCSÉSZÉT, hogy bebizonyítsuk, hogy nem létezik."
Igen, elvárom hogy megtaláljátok a teáscsészét, hiszen a vitából kb. 5 oldal arról szólt, hogy benne van a középiskolai fizikakönyvben a teáscsésze helye és csak én vagyok hülye, amiért még nem találtam meg a teáscsészét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!