Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nincs kutatás azzal...

Miért nincs kutatás azzal kapcsolatban, hogy az 5G káros-e?

Figyelt kérdés
Ennyire sikerült minden kutatót megvenni?
2020. ápr. 28. 21:20
 131/150 Wadmalac ***** válasza:

#129:

lehet, hogy megnézted, de elsőre elintézted lebulvárxarozással és azóta ülsz, mint nyúlbogyó a fűben.

Nos, akkor elismered, hogy a cikk megválaszolja a kérdésed?

2020. máj. 8. 13:20
 132/150 A kérdező kommentje:

Te meg hat oldalon keresztül állítottad (és valószínűleg még most is állítod), hogy a középiskolai tankönyv tartalmazz mindent, amiből egyértelműen következik az 5G káros volt, és csak én vagyok a hülye, amiért ezt nem találom.

Majd ha te ezzel az állításoddal elszámolsz, leghamarabb akkor várjál tőlem bármit is.

2020. máj. 8. 13:26
 133/150 Wadmalac ***** válasza:

"Te meg hat oldalon keresztül állítottad (és valószínűleg még most is állítod), hogy a középiskolai tankönyv tartalmazz mindent, amiből egyértelműen következik az 5G káros volt, és csak én vagyok a hülye, amiért ezt nem találom."

Ez nem válasz a kérdésemre és nem is igaz.

Azt állítottam, hogy a középiskolás fizika elég, hogy felfogd, az 5G ugyanolyan EM hullám, mint a 3G, 4G.

Azokat meg elfogadod nem károsnak, csak az 5G-n sikoltozol.

Szóval. Elismered, hogy meg van válaszolva a kérdés?

Ne beszélj félre.

2020. máj. 8. 13:45
 134/150 A kérdező kommentje:

Szó szerint ezt mondtad:

"Mert a középiskolás fizika igenis elmond mindent az elektromágneses sugárzásokról, ami ide kell."

Szóval melyik középiskolás könyv tartalmaz mindent, ami ide kell?

2020. máj. 8. 14:05
 135/150 Wadmalac ***** válasza:

Ne keverj, hazudj ki részletet a vitából. Pontosan csak az volt a téma, hogy az 5G-ről eleget tudsz meg középsulis fejjel ,hogy tudd, olyan mint a 3G és 4G.

És ezt le is írtam. Miért nem azt idézed.

De ismétlem, ne beszélj félre.

Meg van válaszolva a kérdés?

2020. máj. 8. 14:09
 136/150 A kérdező kommentje:

"Pontosan csak az volt a téma, hogy az 5G-ről eleget tudsz meg középsulis fejjel ,hogy tudd, olyan mint a 3G és 4G."

Csak éppen eddig nem ezt állítottad, hanem teljesen mást.

Egyébként ez az állításod is úgy, ahogy van marhaság. Középiskolás fejjel nem lehet kitalálni, hogy az 5G nem káros, ugyanis nem tanítanak olyat, hogy az EM hullám károssága csak az energiájától és frekvenciájától függ. Amelyik középiskolás a semmiből talál ki ilyen állításokat, az ostoba. Ha meg felnőtt, akkor ... inkább nem is részletezem.

2020. máj. 8. 14:40
 137/150 Wadmalac ***** válasza:

Oké, még mindig direkt félrebeszélsz: tehát simán trollkodsz, a kérdés rég megválaszolva.

Egy xaros percet sem érdemes rád vesztegetni.

2020. máj. 8. 14:44
 138/150 A kérdező kommentje:
Nem, nem beszélek félre, már megválaszoltam rég, hogy a közölt hírportálod forrás sokkal inkább árnyalja az, amit a hírportál ír. Olyan, mint mikor leírják indexen, hogy ötös volt a lottón, csak nem teszik hozzá, hogy a hatos lottón.
2020. máj. 8. 14:46
 139/150 Wadmalac ***** válasza:

"Olyan, mint mikor leírják indexen, hogy ötös volt a lottón, csak nem teszik hozzá, hogy a hatos lottón."

Hát, ez sem igaz.

A cikk és forrásai nem árnyalnak.

Simán összefoglalják, hogy jelen tudásunk szerint nincs semmi okunk feltételezni, hogy az 5G-nek lenne bármi plusz káros hatása mondjuk a 4G-hez képest és annak az ártalmasságát sem bizonyította soha, senki.

Amúgy meg alapból baromság az egész, az otthoni wifi is ugyanebbe a frekvenciakategóriába sétál be, SOKKAL nagyobb energiasűrűséggel a saját lakásodon belül. Érdekes módon attól meg nem fosik az 5G konteópánik-banda.

Vicc.

2020. máj. 8. 14:55
 140/150 A kérdező kommentje:
Gondolom akárhányszor is írom le, nem fogod felfogni. A veszély nem kizárólag az energiasűrűségtől és frekvenciától függ.
2020. máj. 8. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!