Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nincs kutatás azzal...

Miért nincs kutatás azzal kapcsolatban, hogy az 5G káros-e?

Figyelt kérdés
Ennyire sikerült minden kutatót megvenni?
2020. ápr. 28. 21:20
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/150 bollocks ***** válasza:
Hanem még mitől? Kérlek, hogy a válaszodat valamilyen publikációval támaszd alá.
2020. máj. 8. 15:27
 142/150 anonim ***** válasza:

"65 százalékos, nem reagáltál semmit arra, hogy mondtam egy új szempontot, ami számít az elektromágneses hullámok anyaggal való találkozásánál."

Az egész beszélgetés erről az elektromágneses kölcsönhatásról szól: a foton találkozása más részecsékkel. Hol az új szempont?

2020. máj. 8. 15:35
 143/150 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy elkezdjünk valamit vizsgálni, ahhoz vagy gyakorlati tapasztalatunknak kell lennie, amit körbe akarunk járni, vagy pedig lennie kell egy létező elméleti modellnek, ami megjósolja, hogy az a jelenségnek veszélyesnek kell lennie.

Legalább az egyik kell. Ha egyik sincs, akkor ez még mindig a repülő spagettiszörny, a Merkúr körül keringő teáscsésze és a tükör előtt megjelenő vezérigazgató esete.

A gyakorlati másfél éves délkoreai tapasztalat az, hogy nem veszélyes. Tehát mindenképpen valamilyen speckó modelled van, ami kimondja, hogy a 30-60GHz tartomány potenciálisan megöl minket.

Várjuk szeretettel ezt a modellt.

2020. máj. 8. 15:41
 144/150 A kérdező kommentje:

"Az egész beszélgetés erről az elektromágneses kölcsönhatásról szól: a foton találkozása más részecsékkel. Hol az új szempont?"

Leírtam. Hullám részecske kölcsönhatásakor jobban átveszi a részecske az energiát, ha rezonanciában van a hullámmal.

2020. máj. 8. 15:48
 145/150 bollocks ***** válasza:
És ezt mi alapján állítod? Kérlek linkeld a kísérleteket, publikációkat, amik az állításodat alátámasztják. Köszönöm!
2020. máj. 8. 15:52
 146/150 A kérdező kommentje:
Nem neked szólt.
2020. máj. 8. 15:59
 147/150 bollocks ***** válasza:
De engem is érdekel, szóval kérlek, ne kímélj!
2020. máj. 8. 16:01
 148/150 A kérdező kommentje:

Jó, de akkor ne reagál rá, mert nem a te válaszod érdekel.

[link]

2020. máj. 8. 16:08
 149/150 anonim ***** válasza:

"jobban átveszi a részecske az energiát", hát nem tudom, hogy a "jobban átveszi" azt pontosan hogyan kell értelmezni, nem túl jól van ez megfogalmazva, de tulajdonképpen azt állítod, mint amit leírtunk korábban: melegít. Csak szerinted jobban melegít, mert szerinted "bizonyos részecskék" könnyebben elnyelik a mikrohullámú sugárzásokat.

Igazából nem is baj, hogy nem kaptunk választ arra, hogy melyek ezek a részecskék és miért pont kizárólag a 30-60GHz tartomány az érintett. Azért nem baj, mert a fényelnyelődés mérhető, és halandzsa nélkül is megmutatható, hogy valóban létezik-e ez a jelenség. Én nem tudok erről a jelenségről.

Persze itt most kaptunk egy linket, ami a plazma halmazállapotban mozgó szabad elektronokról és a doppler-effektusról szól, de első ránézésre ez a cikk nem kapcsolódik a kérdéshez.

2020. máj. 8. 17:09
 150/150 A kérdező kommentje:
Továbbra sem értek hozzá, mint említettem, de ha igaz lenne, hogy egy elektromágneses hullámnak csak a frekvenciája és energiája befolyásolja az anyagban tett változást, akkor plazmára is igaznak kell lennie, nem csak emberi testre.
2020. máj. 8. 17:13
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!