Ha a fehér kenyér méreg, akkor miért nem haltak meg az emberek régen akik egész életükben ezt ették?
Melyik dolog bírna jobban választásra? Az, hogy valami jó a szervezetednek, vagy az, hogy valami káros?
Na, pont emiatt járatják le a fehér kenyeret.
De nem kell messzire menni, hogy hasonlóval találkozzunk; manapság a kolbász és a szalonna is rákkeltőnek van kikiáltva.
Elmeháborodottak, akik ilyeneket beszélnek.
Évezredekig egy alapélelmiszert lemérgezni, mert finomliszt van benne teljes kiörlésű liszt helyett az egyik legnagyobb hülyeség a fogyókúrázók körében.
Vokt Cerbonánál dolgozó vezető élelmiszermérnök ismerősöm pl nem vesz otthonra barnakenyeret, mert tudja hogy olyan májkárosító gombatoxinok vannak benne, amik a héjon maradtak. Lehet többet árt mint használ...
Minden rossz igazából, mindennek lehet egészségtelen oldala.
Őseink nem ettek fehér kenyeret, hiszen két kő között törték össze a magot.
Egyikük sem élte túl, mindegyikük halott már.
Pedig nem is használtak sem állományjavítót, sem ízfokozót.
Sosem eszem teljes kiőrlésű dolgokat, a búzát egészbe őrlik le, a héja alatt tele van peneszgombaval, főleg egy jó esős évben. Termeli a mikptoxinokat, ami persze határérték alatt van, mert különben nem kerulhetne forgalomba, viszont a mikotoxinok pont azok, amelyek felhalmozódnak...
Lattam már 3-4 éves kislányt menstruálni, mert a szülei csak teljeskiorlesu.dolgokkal etették, tönkre vágta a hormonegysnsulyat.
En is az elelmiszeriparban dolgozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!