Nem tudom hogy mikor lett véve a kenyér dec.23 vagy 24-én és ma láttam hogy szombatig jó elv. Akkor az jó még?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 15:00
1/8 anonim válasza:
Szombat egyrészt holnap van, másrészt a dátum nem azonnali romlást jelez, csak addig "garantált" a megfelelő minőség.
2/8 anonim válasza:
A minősége és az állaga más lesz, de nem romlik meg, tehát akár 1 hét múlva is fogyasztható.
3/8 anonim válasza:
Bundás kenyérnek még talán ehető. A bolti kenyerek már másnap is alig jók.
4/8 anonim válasza:
A bolti kenyerekben 8féle E van, liszt meg alig. Nem romlik az olyan könnyen.
5/8 anonim válasza:
Kedves Miquel nevű felhasználó!
Nem sül le a bőr a képedről, amikor ilyen baromságokkal rémítgeted az együgyűeket? A kenyérben lévő összes "Ejelű" nem teszi ki a liszt 1%-át sem, ráadásul ezek garantáltan nem károsak a felhasznált mennyiségben.
6/8 anonim válasza:
Amíg nem penészes, addig jó. Persze száraz, szikkadt vacak lesz belőle, de bundásnak vagy pirítósnak tökéletes. :)
7/8 anonim válasza:
Véleményem szerint 3 éves lehetsz, mert nem láttál még 3 naposnál öregebb kenyeret, vagy abba a csoportba tartozol, akik naponta vesznek új kenyeret és a tegnapit kidobják. A kenyér addig ehető amíg nem penészes, ha megszárad zsemlemorzsa, bocsi "kenyérmorzsa" lesz belőle, ami hetekig eláll
8/8 anonim válasza:
Hú, ez de szőke!
Jó hát! Ha nem jó úgy és észreveszed!
Ilyet csak a húsnál szoktam néz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!