A kenyér alsó haja miért nincs olyan finom mint a bele és a felső haja?
Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 18:25
1/2 anonim válasza:
én csak kopasz kenyeret eszem a magam részéről.
2/2 anonim válasza:
Mert az alsó héj nem tud olyan ropogósra sülni, mint a többi része a kenyérnek.
Én teljes egészében alsó-felső héjával együtt szeretem a friss ropogóskenyeret.
Ha már két napos, akkor az alsót levágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!