Hogy marad a kenyér friss és a héja ropogós 1-2 napig?
Figyelt kérdés
Ha én kint hagyom a kenyeret simán megszárad, ehetetlen lesz, zacskóban pedig puha lesz a héja és fura a belseje.
Barátoméknál kint van a kenyér simán és másnaposan is olyan mint a friss.. nem értem. A kenyér ugyanonnan való. Akkor miért marad náluk friss?
2014. nov. 17. 18:52
2/5 anonim válasza:
Mi az, hogy kint? Kenyértartóban próbáltátok már? Lehetőleg ne műanyag legyen. Pl. ilyen: [link]
És kenyérfüggő is.
3/5 anonim válasza:
Kenyértartóban, konyharuhába becsomagolva.
De kérdezd meg a barátodékat, hogyan csinálják, az lenne a legegyszerűbb.
4/5 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már, semmit nem csinálnak vele... a kenyér egész nap a szekrényen van, semmibe nincs csomagolva és másnap is ugyanolyan puha belül, ropogós kívül. Nekünk sehogy nem marad olyan a kenyér. Kenyértartóban sem. Esetleg a párás/száraz levegő a gond? Mert másra nem tudok gondolni már. De fogalmam sincs nálunk milyen a levegő...
2014. nov. 17. 21:17
5/5 anonim válasza:
Valóban a levegő páratartalma sokat számít, de, hogy hol, mennyi az optimális fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!