Miért lesz vastag, kemény, és nagyon ropogós a házi kenyér héja?
Figyelt kérdés
Sokat sütök otthon kenyeret, de mindig kemény, és vastag lesz a héja. sütöttem már légkeverővel, és a nélkül is kb. 175-200 fokon, amíg megbarnul. ha fiatalabb lennék nem bánnám annyira, mert t.i. finom, csak már a ropis, rágós falatokat a fogaim bánják. szintén, sűrű, és "szalonnás" is lesz, mi a titka a "légies", könnyű kenyérnek?#vastag kenyérhéj
2014. jan. 12. 16:41
1/1 anonim válasza:
Szerintem kiszárad a héja. Én lefedve szoktam sütni jénaiban, max az utolsó 5 percre veszem le a fedőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!