Ha főtt rizst eszek minden nap valamivel kenyér nélkül, és heti háromszor gyúrok egy órát az úgy jó lenne vagy ne egyek egész nap rizst?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 18:39
1/8 anonim válasza:
hát azért ez így nem elég szerintem, mert a szervezetnek nem csak rizsre van szüksége :)
2/8 anonim válasza:
iktass be mellé húst is, csirkecomb, csirkemell, disznóhús ilyenek.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem csak rizs! Mellé tojás vagy rántott cukini ezeket ettem hozzá tegnaptól meg mikor mi van mellé.az úgy jó? Nem baj ha minden nap eszek rizst?
2014. júl. 8. 19:17
4/8 anonim válasza:
Nem baj csak szart se ér, mert az izom a fehérjéből épül. Tehát a hús az alap mellé. Ezen felül nem árt napi minimum fél kg zöldség sem.
5/8 anonim válasza:
Most nézem, hogy vega. Akkor pedig protein por, gomba, hüvejesek,olajos magvak kellenek.
6/8 A kérdező kommentje:
Rizsben ott a fehérje,Tojásban ott a fehérje, tejben, tejfölben ott a fehérje...akkor az izomhoz mennyi fehérje kell?persze húst is eszek hozzá de nem fogok ezért minden nap 1 kiló húst meg enni.meg mi az hogy szart sem ér? Semmit nem szedtem régen 2 évig gyúrtam csak simán szer nélkül azt ettem ami volt és a mai napig megvan az izom
2014. júl. 9. 16:08
7/8 Norbi658441 válasza:
Egyáltalán nem muszály ilyeneket enni,bármit eszel és súlyozol egy idő után valamennyire megizmosodsz úgyis.És nem szokás csak rizsát,meg husokat enni a fehérjéért,mert p*csaság.Ezt úgy szokták,hogy normálisan táplálkoznak,és gyúráskor szednek be valami porokat/tablettákat amikben sokkalta több a fehérje,mint amennyit be tudsz vinni a szervezetbe 1nap alatt,és ezért hülyeség telizabálni magad olyan kajákkal,mert tökre felesleges.
8/8 anonim válasza:
Hát a rizsben ló******i fehérje van. 100 grammban 3 g fehérje, 23 CH és 0 zsír.
Egyél akkor rengeteg tojást, tejterméket, igyál tejet. Egyél olajos magvakat, zöldségeket, gyümölcsöket.
Íme néhány magas fehérjetartalmú zöldség, növény:
füge
kendermag
brokkoli
spenót
kelkáposzta
földimogyoró
szezámmag
dió
pisztácia
mandula
szója
Ezek mellett pedig a vitamin-, rost-, ásványi anyag beviteledre is figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!