Egész vagy szeletelt kenyér?
Figyelt kérdés
Ált. ha egész kenyérből 1 szeletett akkarok vágni totál elmorzsálodik a szelet ezért szeleteltre tértem át ami a párom szerint pazarlás. Szerintetek?2009. okt. 28. 22:56
1/9 anonim válasza:
Szerintem gyűjtsd össze neki a morzsákat, amik lehullanak 1-1 szeletnél mutasd meg neki hogy kb egy fél pohárnyi, majd öntsd a fejére.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi ezt kiprobálom :)
2009. okt. 28. 23:07
3/9 anonim válasza:
off: rafináltak vagytok Ti, nők:) nem rosszindulatból.. de ha megcsináltad kérlek írd le a reakcióját:D
4/9 anonim válasza:
Miért lenne pazarlás a szeletelt kenyér? Nem értem.
A nők egyébként sem tudnak kenyérből vágni, a nejem sem tudott soha értelmes karéjt kanyarintani...
5/9 anonim válasza:
Egész. A szeletelt kenyér nem az igazi, és én tudok kenyeret vágni gond nélkül... nehogy már ahhoz is lusták legyünk. Hamarosan már előrágottat is lehet venni?
6/9 anonim válasza:
Szeletelt, nő vagyok és én se tudok szeletelni:D
Egész kenyeret akkor veszünk,ha gulyásleves,halászlé,töltött vagy székelykáposzta a menü. Ahhoz az egész az igazi:)
7/9 anonim válasza:
Én egészet veszek de géppel felszeletelem :D
8/9 anonim válasza:
Ú bocsi de ez nekem nagyon fura, hogy nem tudtok kenyeret vágni! Egyébként, ha valaki tud kenyeret vágni(xD), és a kés is jó, akkor nincs pazarlás.
9/9 OliaTIRA válasza:
Hat. Mi az egesz kenyeret szeretjuk. Szeletelt kenyeret piritosnak vagy bundas kenyernek szoktuk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!