Az Abonett kenyér miért annyira ajánlott fogyókúrázóknak?
Figyelt kérdés
Oké, azt én is látom, hogy egy szeletben csak 15 kalória van, viszont 100 grammból 66g szénhidrát. Elvileg nem pont a szénhidrát az, amit fogyókúrázóknak leginkább kerülnie kellene?
A fehér kenyérben 50 valahány g a szénhidrát, szóval kevesebb.
Vagy az egészben annyi a trükk, hogy olyan vékony és könnyű az egész, h egy szeletben szinte semmi szénhidrát nincsen?
2011. nov. 9. 12:56
2/3 anonim válasza:
Szénhidrátot így is úgy is enni kell hisz szükségünk van rá, csak nem mind1 hogy miből jutunk hozzá....alacsony az energiatartalma, csökkentett só-és nátriumtartalmú,magas rosttartalmú,glutén-és élesztőmentes ellentétben fehér társaival. Fogyókúra szempontjából nem tudom miért ajánlják , de egészségügyileg az abonett többet tud. Az abonettben 1 szeletben 3,2 gr a szénhidrát
3/3 anonim válasza:
A teljes kiőrlésű wasa-kenyér inkább ami beválhat.Az abonettik "sz@rok" ilyen szempontból, tele vannak ízesítővel, meg nem a legfogyókúrásabb és -egészségesebb dolgokból készülnek..
-pl., de én pl. a Lidl-be szoktam venni 200 Ft-ért, nálunk 2 t.kiőrl. fajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!