Miért lett büdös a szeletelt kenyér?
Figyelt kérdés
Férjem vette du. most akartam enni de ragacsos és émelyítő szaga van!!!2011. máj. 13. 22:00
1/11 anonim válasza:
Azok ilyenek. Undorító. Biztosan kicsit idősebb, vagy rosszul lett kisütve. Láttad már megrohadni? Nem úgy romlik, mint az igazi kenyér, fekete lesz, és folyik, csupán pár nap után. Én a helyedben nem venném, nagyon bizarr. Hogy mitől ragacsos épp most a tied, azt nem tudom, valamelyik cuki adalékát okolnám.
2/11 anonim válasza:
Első vagyok megint: eszembe jutott, hogy egyszer részben nyers volt a szeletelt kenyér, amit vettem, akkor ragadt, nyomot hagyott az asztalon, és erős élesztőszaga volt.
3/11 anonim válasza:
Ja igen, rengeteg adalékanyag van benne... El se hinné az ember, hogy mennyi, és pont az egyik alapvető élelmiszerben.
4/11 anonim válasza:
"Ja igen, rengeteg adalékanyag van benne"
És áruldd el mi a fenének lenne benne? Nem kelt meg rendesen és elkezdett erjedni, semmi köze az adalékokhoz!
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, tényleg nagyon erős élesztőszaga volt
2011. máj. 13. 23:02
6/11 anonim válasza:
Mert esetleg kicsit többet vagy kevesebbet raktak bele vmiből, és ezzel elcsesztek egy adag kenyeret. Például ez is lehetne. Nem tudhatjuk biztosra, de én így gondolom. Fogadd el.
7/11 anonim válasza:
Ja és nézd meg bátran egy előre szeletelt kenyér címkéjét. Érdekes dolgokat találhatsz. Nem csak liszt, élesztő, só meg víz.
8/11 anonim válasza:
Régebben én is gyakran vásároltam szeletelt kenyeret. Ma már annyira rossz a minőség, hogy max 3 nap után lehet kidobni a maradékot. Inkább nem is veszem meg, elszelem én a veknit, még olcsóbb is.
10/11 anonim válasza:
Pontosabban befülledt, és megromlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!