Miért gondolják, hogy majd az elektromos autó meghozza a megváltást?
Figyelt kérdés
Épp a gyárak fejlesztenek áramot és juttatnak CO2t a levegőbe áttételesen CO2-t bocsájt ki csak 2 lépésben, az emberek annyira csőlátásúak hogy látják az E-autó nem bocsájt ki szmogot ezért környezetkímélő? Környezetszennyező eljárás termeli az üzemanyagát, amíg nincsenek napelemek addig ez így is marad.2016. nov. 18. 20:21
1/28 anonim válasza:
Te milyen megoldást látsz, ami hosszú távon fenntartható lenne?
2/28 Topor G válasza:
Jól látod: amíg szén-és gáztüzelésű erőművek állítják elő az áramot, addig ez a helyzet. De miért gondolod, hogy nincsenek napelemek? Nyáron volt akkora túltermelés a napelemek miatt, hogy nem tudtak vele mit csinálni! ( [link] Ha mindenki ekkor töltötte volna az elektromos kocsiját, nem lett volna semmi probléma! Szerintem ez (a hozzá tartozó gondolkodásmóddal együtt) hozhat áttörést a közeljövőben.
3/28 A kérdező kommentje:
Fejleszteni/napelemeket, vízerőműveket létesíteni...globális születésszabályozást elrendelni.
2016. nov. 18. 20:40
4/28 A kérdező kommentje:
Mert amíg gazdaságosabb a gyár addig fogják nyomatni.
2016. nov. 18. 20:41
5/28 anonim válasza:
Nem a megváltást várják. Nyilván kevésbé környezetszennyező egy elektromos autó. Ma még drága is,de az előbbi előnyei megvannak.
6/28 Gugu Gabor válasza:
Önmagában nem megváltás, de elektromos áram elő állítására már most is vannak alternatívák, nyilvánvalóan az autók mellett ezeket is fejleszteni kell, ahogy elnézem fejlődnek terjednek ezek is.
7/28 anonim válasza:
Én szerintem az elektromos autó esetében nem konkrétan magában az autóban látják a megoldást, hanem abban a technológiában amivel az autó létrejöhetett.
Itt arra gondolok, hogy tulajdonképpen korunk egyik legnagyobb kérdése a hatékony energia tárolás. Egyre tökéletesebb akkumulátorok, vagy amerre a technika halad.
Az elektromos autó vásárlása ma legfeljebb annyit tesz a környezetért, hogy pénzt juttat a vásárló ahhoz a céghez, amely igyekszik ezt a technológiát előrelendíteni, másban nem igazán járul előrébb a környezetkíméléshez.
8/28 anonim válasza:
Hát, azért annál talán több, akkor, ha az energiamérlege a villanyon keresztüli folyamatnak kedvezőbb, mint egy belső égésű motornak.
9/28 anonim válasza:
Ja, az energia tárálosának mértéke meg fényévekkel sz.rabb. Nem azért használunk belős égésű motort, mert gonosz módon szennyezni akarjuk a környezetet, hanem mert még továbbra sincsenek elég hatkony akkumulátoraink.
10/28 A kérdező kommentje:
Az 1. autó amúgy elektromos volt. Egy 40l űrtartalmű akkumulátor sztem megoldaná..
2016. nov. 18. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!