Az elektromos autó nem csinál elektromos szmogot?
annyira, mint a telefon a töködre...
olvastam olyat, hogy valakinek wifi allergiája van... hát neki lehet nem lesz kellemes, de am hülyeség
max az elektromos zúgás okozhat fejfájást meg ilyesmi, de ez nem 1 erőmű szóval nem.
Kedves 55%-os, én elhiszem, hogy te meg vagy győződve a saját magad igazáról, de lehetőleg egy olyan személy válaszát várom, aki ért is ehhez.
"elektromos izék"
Ebből látszik, hogy te nem értesz.
A kérdés annyiban sajnos jogos, hogy egy autóban nem hétköznapi áramok flangálnak. Bár lusta vagyok utána nézni, hogy mekkora teljesítményű a motor és mekkora feszültségű akkuval pörgetik, de e kettőből kijön a max áram (annak is lusta vagyok utána nézni, hogy hol a motor és hol az akku, de vélhetőleg e kettő között megy a vezeték...). Természetesen a mágneses tér valamennyire csökkenthető.
A motorból nem nagyon jön ki a szmog, csak a réseken. :)
Namost, mit tudunk? Egyébként semmit. Így fejből nagy egyenárammal közeli kapcsolatba mondjuk egyes BKV-sek és az alumíniumiparban dolgozók kerülnek. Van statisztika arról, hogy ezeknek kiesett-e az amalgámtömés a fogukból, ha beindult a villamos? Szerintem nincs. Az egyetlen normális tanulmány (WHO) ezen kérdésekről megáll ott, hogy akár lehetne is összefüggés, ha volna összefüggés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!