Hogyan lehetne lehetséges az idő utazás? Mi az idő? Hogyan tudom az időt befolyásolni? Milyen idő paradoxon elméleteket ismeretek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 12:50
51/58 A kérdező kommentje:
Akkor már :D az időpocsékolás is idő utazás ? :DDD
2011. júl. 26. 08:18
52/58 anonim válasza:
mondhatni :D habár én nem hiszek az időutazásban, mert anyagból egyszer van valami, vagy hogy a szarba mondjam. Tehát na :D értitek XD tehát, ha most itt van a föld, azon az épületek stb... abból miért lenne még egy, HA lennének idősíkok? az már két különálló világ lenne, ami különböző utakon halad tovább. de nem vagoyk tudós, úgyhogy lehet, h én is rosszul fogom fel! :P
53/58 A kérdező kommentje:
Nem nagyon jól fogod fel. Mert nem tudod megváltoztatni a múltat, mert akkor nem születnél meg, és ha nem születnél meg, akkor nem is tudnál vissza utazni a múltba . Egyetemes törvény, a galaxisnak is van törvénye, úgy ahogy nekünk a fizika könyvekben lévő fizikának. A lényeg, hogy a időutazással egy másik párhuzamos síkot(dimenziót tudsz létrehozni.) Annyi, hogy ha a jövőbe mész akkor láthatod hogy milyen lesz a jövő. a jövőre van befolyásod, mondjuk elmegyek 3000-be, és tömeg gyilkos leszek . Akkor vissza megyek a saját időmbe. Várok 3000 évet, és akkor amit tettem meg fog történni. :D érted már? :D
2011. júl. 27. 09:49
54/58 anonim válasza:
Uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Témát lehet vinni a "humorba" vagy akárhova, ez nem tudomány, csak álokoskodás.
55/58 anonim válasza:
semmi tudományos alapja nincsen. Lehet, hogy léteznek idősíkok, vagy neked kell létrhoznod azokat, de akkor arra válaszolj, hogy miből állnak, és hol vannak? Mert akárhogyan nézzük, mindenképpen ANYAG van jelen, ami viszont az "időutazás" során nem keletkezhet csak úgy a semmiből. Mind1, nemértem, enmis akarom érteni, de abban biztos vagyok, hogy Te is tévedsz ;D Utolsó, azt adom :D
56/58 A kérdező kommentje:
Persze, ez az egész csak hipotézis, a lényeg hogy jogosan van a tudomány kategóriában. Érthető, hogy nem tudjuk bizonyítani.
2011. júl. 27. 12:18
57/58 anonim válasza:
ember nem azzal van a probléma hogy nem tudsz írni (dehogynem), de legalább a pirossal aláhúzott szavakat javítsd már ki. a mondatszerkesztés meg természetesen nem lehet egyszerű feladat ész nélkül.. szerintem inkább írjál regényt, csak előbb tanulj meg írni, amúgy meg te csak próbálsz okosnak látszani, holott a Taigetosz-ról például 5. osztályban tanultam, meg amúgy is elég hülyeségeket hordasz össze, ha nem is az "elméleteidet nézzük". pl.: ahogy azt mondták is, te miből gondoltad hogy a föld 2600 év alatt kerüli meg a földet? legalább nézz utána valaminek, mielőtt nekiállsz össze-vissza dobálózni vel.. erről ennyit mr. hatalmas tudós
58/58 anonim válasza:
Vicces, hogy képzeld 2021 van és még nem jött el a világ vége. Az "elméleted" bukta. (Bár amugy se volt más😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!