Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan lehetne lehetséges az...

Hogyan lehetne lehetséges az idő utazás? Mi az idő? Hogyan tudom az időt befolyásolni? Milyen idő paradoxon elméleteket ismeretek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 12:50
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:

Ja, meg a Naprendszer a galaxis középpontját 220 millió év alatt kerüli meg egyszer, nem 2600 év alatt. De végül is majdnem eltaláltad. Azért egy majdnem millió fényévnyi utat nem lenne rossz 2600 év alatt megtenni :)

A gondolkodást meg tényleg hagyd abba. Fölösleges :)

2011. jan. 20. 16:32
 12/58 A kérdező kommentje:

Ezt nem össze hordom, TE jó ég ,, láttom semmit nem tudtok, segítenem kell nektek.

Na szóval este Mexikó sík területein távcsővel lehet látni azt hogy a naprencerünk víz szintes párhuzammá fog válni 2012-re. A maják hatalmas csillagászok voltak ők ez tudták, csak sajnos a könyveikből ezeket a lapokat kitépték, hogy az ember ne tudjon róla.

Ha abba a forgás pontba kerülünk amikor a galakxisunk víz szintesen párhuzamossá alakul a naprendszerünkkel, akkor a lesz egy olyan forgás pontunk amelyben a nap mögé kerülünk és a galakszisunk középpontja mögé víz szintesen, értitek már,

Mi lehet ennek a következménye, közelebb kerülünk a naphoz, vagy esetleg valami mással,

És a tengely elmélet butaság nem létezik, nincs semmilyen tengely erő ez csak egy butaság, amelyet helyetesítettek, a galakszis közép pontjának gravitációs vonzásával. Födlünket a közép pont mozgatja, és földünket a közép pont mozgassa, hogy keringhessünk a napunk körül. De ezt már elmondtam... Értitek már.

Mi lesz akkor ha ez megtörténik?

Mi lesz akkor ha nem vesszük bele egyetemes számításainkba a Galakszisunk középpontjának gravitációs erejét a földre. Mi lesz ekkor?

2011. jan. 20. 16:39
 13/58 A kérdező kommentje:
abban lehet tévedtem hogy nem 2600 év alatt, de erre nem emlékesztem tisztán, hát nem érted?
2011. jan. 20. 16:40
 14/58 A kérdező kommentje:

Ja és igen, ez itt mind az én elméletem ne lopjátok el..

Köszönöm.

2011. jan. 20. 16:44
 15/58 anonim ***** válasza:

"Nem szeretek túl sokat gondolkodni"

Azt látom :D Nem is megy túl jól!

Mondtam, késő, már elloptam. Holnap reggelre publikálom! Majd azt mondom, hogy leloptad a számítógépemről (amin trükkösen átállítottam a dátumot 2011 január 19-re! Úgyhogy nekem 1 nappal előbbi dátum lesz az írásomhoz!) És én vagyok nyeregbe!

HA- HA!

2011. jan. 20. 16:46
 16/58 A kérdező kommentje:

Hát figyelj tedd azt :) de nem érted még amit írtam?

Egyszerűen nem érted?

Rá jöttem annak a logikájára hogy a maják mért fejezték be a naptárt 2012-re.. van rá még egy elméletem , hogy mért akkora fejezték be,

Azért mert onnantól egy új időszámítás veszi kezdetét nem minden szemszögből világ végét, de meg van rá az esély.

Az inuniaknak igazukvolt, de nem értem mért nem végeztek számításokat hogy állítását alá támassza. MOndta meg van rá az esély. de nem sokban. Hát érdekes. Nagyon érdekes. lehet hogy csak arra gondot, hogy a bolygó stabilitása bírni -e fogja. Szegény bolygónk egy kicsit sajnálom hogy ezen fog keresztül menni.

De legalább rájöttem mi az 5 dimenzió, ahogyan most gyorsan gondolkodtam, Minden ilyen változásnál egy dimenzióba megyünk át, és ez lesz az ötödik..

Hiába lopod el, mivel már leírtad ide , hogy ellopod amivel tudom bizonyítani, hogy elloptad, erre nem gondoltál nagyokos.

És még nekem nem megy a gondolkodás logikus gondolatai.

2011. jan. 20. 16:52
 17/58 anonim ***** válasza:

Te diator... nem volna muszáj ám erőltetned itt az írást :) Ennyi baromságot összehordani annyi idő alatt sem sikerült a teljes tudomány rovatnak, mint amennyit te itt sikeresen összehablatyoltál a mai napon :DDDD

Egy baráti tanács:

Vegyél elő inkább egy nyelvtan könyvet és abból "okosodj"! Hidd el sokkal hasznosabban múlatnád az idődet...

maci

2011. jan. 20. 17:07
 18/58 A kérdező kommentje:

Sir Butcher, igen kérésedet teljesítettem elmentem az ezotéria témába is. És az hogy a világ körülötted kering ez csak akkor lehetne lehetséges.

Ha te az űrben lebegnél és nem a földön állva keringenék a mindenség körül. Logikus nem,

És amikor már az űrben lebegsz akkor, megalkothatott a saját elméleted valóságra alapozva hogy körülötted kering a világ mindenség, és a mindenség kering körülötted,

Érthető nem?

2011. jan. 20. 17:13
 19/58 A kérdező kommentje:

Gábormaci

először is nem vagyok a barátod, másodszor ellent mondást találtam mondataidban sajnos.

Hát még nem érted, ha szereted a tudományt, szeresd helyettem is, de nem érted amit leírtam. Rá jöttem dolgokra. Amiket egy kicsit érthetetlenül magyaráztam el, de azok már nem lényegek( hogy érthetetlenül magyaráztam el)-

2011. jan. 20. 17:15
 20/58 A kérdező kommentje:

Jó jó, nyelvtan könyv.

Nem tudtam volna ennyit írni ha nem sietek mert néha ami meg van és logikus tény, azt hamar eltudom felejteni, ameddig nem tudatosítom.

Hogyan mondhatnám el: Na szóval gyorsan gondolkodok gyorsan állítom fel az elméleteimet, ha felálltok egy elméletet arra állítom a következőt de gyorsan kell tennem, hogy az agyam meg tudja érteni azt a gondolkodási módot, hogy logikus és az érthetetlen gondolkodásokat cáfolva , cáfolást tegyek arra a dologra, amikor így gondolkodok érted már. Mikor befejezem a szöveget , arra sem fogok emlékezni, amikor elkezdtem írni ezeket a dolgokat. Csak képletesen tudatosítom a dolgokat. Érted már.

2011. jan. 20. 17:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!