Hogyan lehetne lehetséges az idő utazás? Mi az idő? Hogyan tudom az időt befolyásolni? Milyen idő paradoxon elméleteket ismeretek?
A maják nem jósoltak meg semmit.
A naptáruk sem ér véget, csupán olyan, mint a keresztény naptárnál a 1999. Nem véget ér, hanem 2000 jön utána. Ugyanígy megy a maja naptár is... Egyszerűen jön a 13.0.0.0.0 (azt hiszem, ennyi számjegy van benne), és semmi más.
"Na szóval este Mexikó sík területein távcsővel lehet látni azt hogy a naprencerünk víz szintes párhuzammá fog válni 2012-re. A maják hatalmas csillagászok voltak ők ez tudták, csak sajnos a könyveikből ezeket a lapokat kitépték, hogy az ember ne tudjon róla. "
Gyerekek, szerintem hagyjuk abba, ez a gyerek egy kamu, mindig is az volt. A legnagyobb időparadoxon lehetetlenségének mértéke kutyaf*sza ahhoz képest, hogy valaki ennyire hülye legyen. Csak ezen a két mondaton hülyére röhögöm magam.
kedves kérdező!
ajánlom figyelmedbe az általános iskolai nyelvtankönyveket nem csak a helyesírásod miatt hanem a mondatszerkesztések miatt is. Na meg amennyiben tudományosnak szánod a munkádat alapvető hogy először ellenőrzöd a helyesírást (a többiek sem a gépelési hibákra gondoltak szerintem hanem az egymás után többször is ROSSZUL leírt szavakra), a másik hogy egy tudományos munkát nem hasra ütés szerűen kell publikálni. Az javaslom ha továbbra is tartod magad az álláspontodhoz és mindenképpen meg szeretnéd ezt osztani velünk úgy először word dokumentumban írd meg, javítsd ki és úgy másold be... Bár, szerintem nem csak a magam nevében, mondom NE tedd!
Érdekes, hogy tényleg ilyen légből kapott gondolatokat 100%-ig igaznak tartasz :D Én végigolvastam amit írtál, hát életem legjobb 10-15 perce volt :'D Nem is tudom abbahagyni a mosolygást :) És nem mellesleg te tetted fel a kérdést, és te válaszoltad rá a legtöbbet, mintha magaddal beszélgetnél.
Tudod mit mondok? Ha létezik időutazás, akkor az egyik éned tette fel a kérdést, a másik meg visszaérve a múltból válaszolt rá xD
Röviden: amit leírtál csak időpocsékolás volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!