Hogyan lehetne lehetséges az idő utazás? Mi az idő?
Hogyan tudom az időt befolyásolni? Milyen idő paradoxon
elméleteket ismeretek?
Nem olvastam végig csak az elejét de hogytudnál valamiben utazni ami nem létezik? nemigazán értem mivel olyan hogy idő nincs. Csak az ember kitalált egy fogalmat amivel egyszerűbben tudta megmagyarázni a fizikai jelenségeket.Nincs se múlt sem jövő csak jelen van. Persze olyan van hogy volt valami de az már nincs, és hogy lesz valami de az még nincs. (ha már más is írta akkor bocsi csak nemvolt kedvem olvasgatni)
2011. jan. 20. 19:59
32/58 anonim válasza:
Na Diator mivel en sokat olvastam az idoutazasrol elmondom neked hogy nem kivitelezheto a mostani a technologiaval a fekte lyukas elmeleted nem valami mondom en neked valamit :)
ha a fenysebesseget elered akkor az ido megall ha gyorsabban mesz az ido visszafele halad de Einstein aztmondta nem lehet fenysebessegnel gyorsabban menni feregylyukat senki sem latot nem tudni radioaktiv e a belseje vagy nagy a gravitacio vagy egybol osszeroppant :P
de a sotet anyag ami kivaltja az univarzum tagulasat ha abba beleburkolsz egy urhajot akkor igy a teret manipulalva gyorsabb lehetsz a fenynel na ezzel csak az a baj hogy sok energiara van szukseg hozza par millio csillagera :D
nem hiszem hogy egyenlore megvalosul az idoutazas.Meg ha az ido olyan hogy ha multban megolok valakit akkor eltunik a jelenben na ilyen nincs szerintem mert ugyanabba a terba mar nemhiszem hogy visszamehetsz csak 1 parhuzamosba.
udv Zoard
2011. jan. 21. 09:04
33/58 anonim válasza:
Amugy a taigetosz egy hegyseg ahova a spartaik a csecsemoket ledobtak egy szakadekba akik nem voltak egeszsegesek vagy nem neztek ki erosnek szerintuk rosszat tettek volna az allammal :P
2011. jan. 21. 09:12
Egyébként a Taigetosz valóban egy hegység, de a spártaiak nem dobáltak le róla csecsemőket. Olvasgasd a mult-kor.hu.
2011. jan. 21. 10:12
35/58 A kérdező kommentje:
Értem köszi. És az elméletem 2012-re mit mondok rá?
36/58 anonim válasza:
ja de a filmben ugy volt.Amugy nem az hogy a szakadek szelere kitettek ???
2011. jan. 21. 10:51
37/58 anonim válasza:
Szerintem hulyeseg amilyen elmeletet mondtal egy nagy baromseg a tudosok rajottek volna mar reg a muszereikkel es nem te xD
2011. jan. 21. 10:52
38/58 anonim válasza:
Meg Szerintem a majak csak kifogytak a josaikbol vagy rauntak...
2011. jan. 21. 10:52
39/58 A kérdező kommentje:
hát mért ne tévedhetnének a tudosok is, én tudom, hogy nekem van igazam :)
40/58 anonim válasza:
azert mert ha van 3000tudos es pont neked lesz igazad az3000 az 1hez bar szerintem valaki mar eszrevette volna az en elmeletem jobb elfogytak a josok a maja naptarra :P es ez van nem lehet vitatkozni :)
2011. jan. 21. 10:55
Kapcsolódó kérdések: