Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogyan lehetne lehetséges az...

Hogyan lehetne lehetséges az idő utazás? Mi az idő? Hogyan tudom az időt befolyásolni? Milyen idő paradoxon elméleteket ismeretek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 12:50
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

Gábormaci válasza:

"sem sikerült a teljes tudomány rovatnak, mint amennyit te itt sikeresen összehablatyoltál a mai napon :DDDD"

Megtiszteltél ezzel a mondattal, kösz.

tudod mért jöttem a tudomány rovatba, mert ma rájöttem , hogy az ember semmi. Semmit se tud. Egyáltalán semmit.

Pl 1000 ember semmi nélkül elkerülne egy lakatlan bolygóra meddig juta 100 év alatt a fejlődésben. Annyira, hogy épületeik legyenek, legyenek vas eszközeik stb...

Mire jutna a következő 100 évre lévő ember, eljutna a társadalom kiépítésre.

Mért ne lehetne az, hogy 100 év alatt az ember elérje az űrt semmi nélkül egy hasonló földön mint a mienk.

Amik körül vesznek minket tachnikai eszközök, azok nem a mienk, nem a mi találmányunk , azt se tudjuk, hogy müködik, mért ne lehetne az embernek a semmiből mondjuk egy autót készítenie, vagy egy bonyolult elektronikai eszközt a semmiből, semmi segítség nélkül. Ez a tudás forma amit az ember nem fog tudni elérni, 100000 év alatt sem, hogy egy ember olyan tudás birtokoljon, amelynek a megfelelője: A mindentudás. ( igazából ezt még billiárd évek múlva sem fogja egy ember sem elérni, de hát ki tudja legyünk optimisták.)

2011. jan. 20. 17:26
 22/58 A kérdező kommentje:

Persze a példáim elég rosszak, hiszen autót tudok készíteni egy kontinensen egyedül, ahogy egyedül csak én élnék. De még elektromos eszközöket is tudnák létre hozni, gondolkodásom meneteivel. Végülis tudományunk annyi lenne, ami logikusan elérhető, semmi olyan ami nem logikus?

Tudtok olyan találmányt ami nem logikus úton jött létre és mégis találmány, és hasznos találmány?

Tudtok olyat ami nem logikus=relativitás elméletből jött létre és hasznos? :DDDD

Arra gondoltam , most arra gondoltok, hogy megörültem pedig nem. Csak gondolkodok.

2011. jan. 20. 17:30
 23/58 anonim ***** válasza:

Tudod, az a poén, hogy én legépeltem legalább 200 oldalt, amiben kevesebb hiba van, mint a te szövegedben.

Ezt most veheted kötözködésnek is, mert az. Téged meggyőzni fölösleges: nincs kit, és nincs mivel :)

Higgyél csak a világvégében, mások is teszik :D

De ettől függetlenül, ha érdekel: a te elméleteid mind egyszálig baromságok.

2011. jan. 20. 17:30
 24/58 anonim ***** válasza:
Nem, te nem gondolkozol. Te logika, és összefüggések nélkül leírsz mindent, ami eszedbe jut, hogy valahol mintha hallottál volna ilyenről. Ha gondolkodnál, akkor itt lenne egy értelmes beszélgetés, ahelyett, hogy rajtad röhögnénk.
2011. jan. 20. 17:32
 25/58 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszolom. Ahogyan leírtam hogy mért írok helytelenül nem oda figyelve a dolgokra, akkor majd rá jössz.

Én nem mondtam neked hogy hiszek a világvégében, én azt mondtam, hogy alátámasztottam azt az elméletet, hogy miért lehet világvége.

Ennyi.

2011. jan. 20. 17:32
 26/58 A kérdező kommentje:
Hát további jó nevetést, csak sajnos nem tudom be bizonyítani az elméletemet, azért mert ilyen program még nem létezik amely a naprendszernek a kör vázát figyeli és annak a mozgásának a keringési részét, és számítja ki, hogy hogyan leszünk viszonyítva a Galaksziusnk középpontjához.
2011. jan. 20. 17:43
 27/58 anonim ***** válasza:
Nyugi, utána sem tudnád bizonyítani :)
2011. jan. 20. 17:45
 28/58 anonim ***** válasza:
Taigetosz pozitív. Adományokat gyűjtök a taigetosz megépítésere ahonnan az ilyeneket ingyen és bérmentve ledobálom.
2011. jan. 20. 17:51
 29/58 A kérdező kommentje:
Teigetosz mit jelent?
2011. jan. 20. 17:57
 30/58 A kérdező kommentje:
vagy is hát a taigetosz
2011. jan. 20. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!