Hogyan oldhatták volna meg másként a 88 mérföld per órás sebességet "Vissza a jövőbe III. "-ban?
16:38
Dehogy a kerék fordulatszámától függött.
Akkor építhettek volna egy egyszerű gépet, ami forgatja a kerekeket, azt jónapot. A sebesség volt a lényeg.
Meg akkor nem is Járműbe építette volna az időőgépet.
Szerintem csak jól hangzott.
Vagy Brown doki neonáci és direkt tervezte így a gépet XD
Hogy a Brown doki neonáci? ... Hát, meredek ötlet, bár a III-ban megemlíti, h az amerikai elődei Von Braun-ok voltak, ezt a sztorit meg ismerjük: Werner von Braun volt az amerikai rakétaprogram német származású atyja, aki történetesen a náci V1, V2 programban benne volt, és tkp az oroszok elől menekülve adták meg magukat az amerikai csapatoknak. A filmben ez sztem egyértelmű utalás, mégha mindez időben el is van csúszva a filmben.:)
No, mindegy, sztem a 88-as számot ne asszociáljuk semmiféle HH-mozgalomhoz.
KIváltképp Spielberg miatt ne - mind jól ismerjük az erős náci-kritikáját. Sztem ennek a feltételezésnek még csak a gondolatát is mereven elutasítaná....
Támadt egy korszakalkotóan zseniális ötletem!
Kiáshatták volna a bányában a másik Delorean-t, hogy leszívják belőle a maradék benzint. Biztos volt még benne annyi, hogy egy utazásra elég legyen.
No prob - a felvetés teljesen jogos!
Engem az érdekelne, h azzal a technikával, amivel hűtőgépet tudott csinálni a doki, ne lett-e volna képes üzemanyagot előállítani.
Az sztem durva szarvashiba volt, h a film szerint látszólag kezeletlen piát töltöttek a motorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!