Amikor elkezdek könyvet/ket olvasni mikor lehet tapasztalni változást pozitív téren mennyi időn belül?
Figyelt kérdés
Amiket fejleszt agyilag aszerint értem , esetleg tudtok olyan könyveket amik ezt segítik rohamosan? Ami memória ügyileg , szókincs és minden más ügyileg segít és nagyin fejleszt
Írjatok kérlek jóó könyvekeeeeeet !!! :D
aug. 8. 16:27
1/12 A kérdező kommentje:
Csak nem a Nagyin fejlesszen hanem rajtam :Dd
aug. 8. 16:27
2/12 A nagy Levin válasza:
Azt olvasd, ami leköt, amit szívesen olvasol. Szépirodalom, ponyva, útleírás, mindegy, fejlődni fog a szókincsed és a helyesírásod is.
4/12 anonim válasza:
Szia! Nekem Vavyan Fable könyve segitett szófejlődésileg
5/12 anonim válasza:
Mégis mit fejlesztene egy regény. Gondolkodj logikusan. Ez egy regény. Attól, hogy olvasod, nem leszel okosabb. Ennyi erővel akármit olvashatsz, attól is fejlődik az olvasói képességed. Ha van egyáltalán olyan. Mert szerintem nem fogsz sokkal gyorsabban olvasni sok könyv elolvasása után sem. A tudományok kategóriában elég nagy pofátlanság lepontozni egy igaz választ.
6/12 anonim válasza:
#5 De, a fantáziát. A beleélő képességet. A kíváncsiságot. Pl. Stephen King-el egy Garfield képregény pár sora miatt ismerkedtem meg.
Amúgy nem véletlenül szórakoztató irodalom. A szókimcset meg már írták előttem is.
Egyébként én egy Danielle Steel regénnyel is jobban kuegyezek mint egy TikTok riszálással.
7/12 anonim válasza:
Színvonalfüggő.
Lehet tőle hülyülni is ám, csak nézz körül (és ez nem vicc volt...)
8/12 anonim válasza:
#Attól, hogy olvasod, nem leszel okosabb."
Úgy tűnik rajtad más sem segített, nem csak a regények.
9/12 anonim válasza:
Csak olvass. Sokat. Bármit olvasol, az valamilyen szinten fejleszteni fog a szókincseden, kreativitásodon, gondolkodásmódodon stb.
10/12 veszettkecske válasza:
Az olvasás nagyban segítheti a logikus fogalmazási készséget, ezáltal a hatékonyabb kommunikációt, ami igen fontos. Azt olvass ami érdekel, és ne siess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!