Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Karikó katalin mire fel kapta...

Karikó katalin mire fel kapta meg a nobeldíjat a vakcinákra, ha beoltva is el lehet kapni a covidot?

Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 sadam87 ***** válasza:
24%

Cecília hazudott.

[link]

Mintha ti jöttetek volna azzal, hogy nem kell mindent elhinni, ami a médiában megjelenik...

2024. jan. 3. 18:14
 72/81 anonim ***** válasza:
0%

Most jön a Te csak a baloldali sajtóból tájékozódsz? - kártya

:D

2024. jan. 3. 18:24
 73/81 anonim ***** válasza:
66%

#71 Pechedre a saját példámból pontosan tudom, hogy az általad linkelt cikkben szerepel hazugság. Egy barátom nagyapja a kórházban haldoklott végstádiumú rákosként, majd a halála előtt produkált egy pozitív covid-tesztet. Covid-halottnak könyvelték el.

Még a vírushiszti elején olyan is volt, hogy Thaiföldön egy magyar embert elkönyveltek covid-halottnak, aztán kiderült, hogy motorbalesetben halt meg. Erről cikk is van: [link]

Nyilvánvaló, hogy valamelyik rokona vagy ismerőse borította a bilit, hiszen Thaiföldön nem sok magyar él, könnyű volt beazonosítani, aztán muszáj volt elismerni.

2024. jan. 3. 18:24
 74/81 sadam87 ***** válasza:
64%

A COVID-al kapcsolatban én főleg hivatalos adatbázisokból, kutatók írásaiból, szakcikkekből tájékozódok. Azok sajnos nem foglalkoznak kamu újsághírekkel, úgyhogy nehéz is idézni.

Esetleg olvasd már el, mit is írt az a cikk, amit idéztél! Mert pont azt állítja, hogy nem könyvelték el COVID halottnak. 🤣🤣

(Amúgy ahhoz képest, hogy csak a saját szemendek hiszel, elég sűrűn idézheted random internetes portálok cikkeit. És kezeled tényként az ott írtakat (vagy amit sikerül belelátni). 🤣 )

2024. jan. 3. 18:45
 75/81 anonim ***** válasza:
46%
#74 Na akkor most olvasd el a 14:21-es és a 18:24-es hozzászólásomat, és reagálj úgy is, ha még szeretnél!
2024. jan. 3. 18:53
 76/81 sadam87 ***** válasza:
69%

Hát jó, de csak a te kedvedért. De ez az utolsó, most már meuntam.

14:21

Elég gyenge próbálkozás, hogy ahelyett, hogy megbízható forrást hoznál, személyeskedsz a másikkal szemben.

Ami a meghalt rokonodat illeti, nagyon szomorú dolog. Mondjuk egy klasszikus érvelési hiba egyetlen esetből minden további bizonyíték nélkül általánosítani. (Plusz amúgy ha már a forráskritikánál vagyunk, én miért is higgyek egy random internetes fórumon egy olyan embernek, aki még a felhasználónevét sem vállalja fel nyilvánosan? ÉS te honnan tudod? Személyesen láttad a kórlapot?)

#18:24

Idézel egy cikket, és azt állítod, azt mondja, hogy COVID halottnak könyvelték el a motorbalesetben elhunyt személyt. A cikk közben szó szerint azt írja, hogy NEM könyvelték el COVID halottnak a motorbalesetben elhunyt személyt.

"A magyar külügy közölte: a kórházban diagnosztizáltak a magyar személynél Covid-19 betegséget, de halálát nem ez, hanem a hivatalos szakvélemény szerint a baleset során elszenvedett súlyos sérülések okozták."

Hogy mondjam finoman? Ez annyira nem okos...

Na csá!

2024. jan. 3. 19:04
 77/81 sadam87 ***** válasza:
71%
*meguntam
2024. jan. 3. 19:04
 78/81 anonim ***** válasza:
51%

#76 Nemcsak elolvasni kellett volna, hanem értelmezni és végiggondolni is. Bocs, hogy ezt nem írtam. Először is nem az én rokonom volt, hanem egy (megbízható) barátomé. Másodszor: a logika szabályai szerint egyetlen ellenpélda elég egy általánosítás cáfolatára. A cikked szerint csak azt könyvelik el covid-halottnak, akinek a halálában szerepet játszott a covid - én hoztam rá ellenpéldát, tehát nem igaz az állítás.

A motorosról az általad idézett rész nem jelenti azt, hogy a statisztikában ne jelent volna meg covid-halottként. Megjelent, legfeljebb utólag törölték belőle, ez utóbbit már nem tudom. Akkoriban minden olyan emberről, akit covid-halottnak hazudtak, közölték a korát és az "alapbetegségeit" (értsd: a halál valódi okát), így könnyen ellenőrizhető volt.

2024. jan. 3. 19:13
 79/81 anonim ***** válasza:
28%

Vicces és egyben szánalmas, ahogy megpróbálod visszalapátolni a szrt a lóba...🤣🤣🤣

2024. jan. 3. 19:50
 80/81 sadam87 ***** válasza:
62%

Köszönöm, hogy megerősítetted, hogy nem láttad a saját szemeddel a halotti bizonyítványát.

"A motorosról az általad idézett rész nem jelenti azt, hogy a statisztikában ne jelent volna meg covid-halottként."

De, pontosan azt jelenti.

"Akkoriban minden olyan emberről, akit covid-halottnak hazudtak, közölték a korát és az "alapbetegségeit" (értsd: a halál valódi okát), így könnyen ellenőrizhető volt."

És ellenőrizted?

2024. jan. 3. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!