Karikó katalin mire fel kapta meg a nobeldíjat a vakcinákra, ha beoltva is el lehet kapni a covidot?
Cecília hazudott.
Mintha ti jöttetek volna azzal, hogy nem kell mindent elhinni, ami a médiában megjelenik...
Most jön a Te csak a baloldali sajtóból tájékozódsz? - kártya
:D
#71 Pechedre a saját példámból pontosan tudom, hogy az általad linkelt cikkben szerepel hazugság. Egy barátom nagyapja a kórházban haldoklott végstádiumú rákosként, majd a halála előtt produkált egy pozitív covid-tesztet. Covid-halottnak könyvelték el.
Még a vírushiszti elején olyan is volt, hogy Thaiföldön egy magyar embert elkönyveltek covid-halottnak, aztán kiderült, hogy motorbalesetben halt meg. Erről cikk is van: [link]
Nyilvánvaló, hogy valamelyik rokona vagy ismerőse borította a bilit, hiszen Thaiföldön nem sok magyar él, könnyű volt beazonosítani, aztán muszáj volt elismerni.
A COVID-al kapcsolatban én főleg hivatalos adatbázisokból, kutatók írásaiból, szakcikkekből tájékozódok. Azok sajnos nem foglalkoznak kamu újsághírekkel, úgyhogy nehéz is idézni.
Esetleg olvasd már el, mit is írt az a cikk, amit idéztél! Mert pont azt állítja, hogy nem könyvelték el COVID halottnak. 🤣🤣
(Amúgy ahhoz képest, hogy csak a saját szemendek hiszel, elég sűrűn idézheted random internetes portálok cikkeit. És kezeled tényként az ott írtakat (vagy amit sikerül belelátni). 🤣 )
Hát jó, de csak a te kedvedért. De ez az utolsó, most már meuntam.
14:21
Elég gyenge próbálkozás, hogy ahelyett, hogy megbízható forrást hoznál, személyeskedsz a másikkal szemben.
Ami a meghalt rokonodat illeti, nagyon szomorú dolog. Mondjuk egy klasszikus érvelési hiba egyetlen esetből minden további bizonyíték nélkül általánosítani. (Plusz amúgy ha már a forráskritikánál vagyunk, én miért is higgyek egy random internetes fórumon egy olyan embernek, aki még a felhasználónevét sem vállalja fel nyilvánosan? ÉS te honnan tudod? Személyesen láttad a kórlapot?)
#18:24
Idézel egy cikket, és azt állítod, azt mondja, hogy COVID halottnak könyvelték el a motorbalesetben elhunyt személyt. A cikk közben szó szerint azt írja, hogy NEM könyvelték el COVID halottnak a motorbalesetben elhunyt személyt.
"A magyar külügy közölte: a kórházban diagnosztizáltak a magyar személynél Covid-19 betegséget, de halálát nem ez, hanem a hivatalos szakvélemény szerint a baleset során elszenvedett súlyos sérülések okozták."
Hogy mondjam finoman? Ez annyira nem okos...
Na csá!
#76 Nemcsak elolvasni kellett volna, hanem értelmezni és végiggondolni is. Bocs, hogy ezt nem írtam. Először is nem az én rokonom volt, hanem egy (megbízható) barátomé. Másodszor: a logika szabályai szerint egyetlen ellenpélda elég egy általánosítás cáfolatára. A cikked szerint csak azt könyvelik el covid-halottnak, akinek a halálában szerepet játszott a covid - én hoztam rá ellenpéldát, tehát nem igaz az állítás.
A motorosról az általad idézett rész nem jelenti azt, hogy a statisztikában ne jelent volna meg covid-halottként. Megjelent, legfeljebb utólag törölték belőle, ez utóbbit már nem tudom. Akkoriban minden olyan emberről, akit covid-halottnak hazudtak, közölték a korát és az "alapbetegségeit" (értsd: a halál valódi okát), így könnyen ellenőrizhető volt.
Vicces és egyben szánalmas, ahogy megpróbálod visszalapátolni a szrt a lóba...🤣🤣🤣
Köszönöm, hogy megerősítetted, hogy nem láttad a saját szemeddel a halotti bizonyítványát.
"A motorosról az általad idézett rész nem jelenti azt, hogy a statisztikában ne jelent volna meg covid-halottként."
De, pontosan azt jelenti.
"Akkoriban minden olyan emberről, akit covid-halottnak hazudtak, közölték a korát és az "alapbetegségeit" (értsd: a halál valódi okát), így könnyen ellenőrizhető volt."
És ellenőrizted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!