Hol lehet elérni az 5G-ről készült tanulmányokat amelyek bizonyítják, hogy ez egészségre nincs káros hatásuk?
Tudtok ilyen tanulmányokról? Belinkeltek egy párat?
Köszi.
90
Kétséget kizáróan nem volt bizonyítva mert nem tulajdonítottak nagy jelentőséget ennek a tanulmányozásának.
A valószínűségét megállapító tanulmányok pedig vannak, de további tanulmányokra lenne szükség.
Nem kétséget kizáróan nem, egyáltalán nem.
De ennek így egyébként mi értelme? Ha lesz bizonyítékod, kíváncsian várom, de a megalapozatlan pánikkeltésnek feleslegesen várod hogy itt bedőljön bárki is.
Elolvastad a linkeket?
Nem? Akkor meg nincs miről beszélgetnünk.
Tájékozódás és pánikkeltés közt különbség van.
Tudod a magadfajták azt gondolják, hogy a jogok és szabadság csak úgy van. Mert nem éltek más időket. A történelemben sosem adták ezeket csak úgy magától értetődően. Ha te rózsaszínben szereted látni a világot az a te bajod.
Igen, a tájékozódás az, amikor a témába vágó tényeknek jársz utána. A pánikkeltés az, amikor ezen tényekre fittyet hányva megalapozatlan rémhíreket terjesztesz.
Legközelebb legyél szíves előtte tájékozódni!
Mellesleg a linkeket elolvastam, de vagy eleve semmi közük nem volt a G5-höz, vagy csak petíciók meg cikkek voltak bármiféle tudományos alap nélkül.
94
Az RF EMF szerinted micsoda? Radiofrequency Electromagnetic Field. Az 5G is ide tartozik. Nézd az alábbi cikket. Ki van emelve, hogy a kutatások a nem-ionizáló sugárzásokra vonatkozik, amelyek ugyancsak dns és sejtkárosító hatásúak. És fel is vannak sorolva azok a kutatások amelyek ezt kimutatták egerekben és más állatokban.
A Nemzetközi Rákkutató Ügynökség is megváltoztatta a besorolását, és már mint lehetséges karcinogén tényezőként említi weboldalán.
Te azt várod tőlem, hogy én bizonyítsam. Holott ezt még nincs bizonyítva és jó eséllyen szándékosan nincs mert mint a cikkből is kiderül a kormányok nem fordítanak erre pénzforrást.
Ugyanakkor cinizmusod az aláírásgyűjtőkre is kiterjed, mert tudatlanságodból kifolyólag fogalmad nincs kik írták alá. A nem-ionizáló sugárzás hatásait kutató kutatók és szakemberek TÖBBSÉGE aláírta ezt!
Elég széles az a rádiófrekvencia. Hogy általánosságban minden RF káros, abból többek között az is következne hogy már a televíziók megsütöttek volna mindenkit.
Ez még talán a te szinteden értelmezhető:
De látod, pont erről az idióta pánikkeltésről beszélek, amit most is művelsz. Találtál egy tanulmányt ahol bizonyos körülmények között bizonyos rf sugárzás akár ártalmas is lehet. Erre ész nélkül ugrottál a konklúzióra, hogy akkor az 5G milyen veszélyes, holott sehol semmi közvetlen kapcsolat nem volt az 5G frekvenciák és a kísérletben használt frekvenciák között.
Csak ismételni tudom magam. Ha lesz bizonyítékod (ami arra vonatkozik, amiről szó van!), kíváncsian várom, de a megalapozatlan pánikkeltésnek feleslegesen várod hogy itt bedőljön bárki is.
Nem tudok ilyet, tudtommal nincs ilyen tanulmány.
Ennekokán nem lenne szabad bevezetni az 5G-t, mivel ez így emberkísérletnek minősül.
Brüsszel, Izrael, Ausztrália nem is vezeti be az 5G-t.
97
Milliméter hullám még nem volt a lakosságra engedve, hiszen a 30 Ghz feletti hullám már annak minősül. Tudtommal 60 Ghz-ig akarják feltolni az 5G-t, ami több tízszerese annak mint amit az emberi test eddig elviselt.
Mellesleg a 3 és 4G-t sem tartom teljesen veszélytelennek, a tanulmányok ezekre is vonatkoznak. Mivel a hatások 10-20 év alatt éreztethetil hatásukat ezért a hatóságok struccpolitikát folytatnak, mert megtehetik. Illetve inkább élesben kísérleteznek és fokozatosan emelik a sugárzást. Addig emelhető amíg az emberek nem kezdenek szembetűnően hullani. Ha 5-10 év alatt okoz betegséget azt rá lehet fogni bármire, légszennyezésre, ételekre, stresszre stb.
98-hoz: kiegészítem magam: Franciaország és a Belga királyság is elutasítja az 5G-t.
(Most találtam meg, ki a többi 2, emlékeztem, hogy az 5G-t 5-en nem engedik be.)
Részlegesen:
Több államban – kormányzati részvétellel –
törekednek az 5 G elutasítására, ill. korlátozására. Pl. Lengyelország, Dánia, Egyesült Királyság.
Az 5 G helyi kizárása: az USA hét nagyvárosa (pl. San Francisco).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!