Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Nektek mi nem tetszik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Nektek mi nem tetszik a kövér lányokban?

Figyelt kérdés
Elég kövér vagyok, és ez nagyon megnehezíti a dolgomat.
2019. ápr. 24. 20:23
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Nekem jó így, nem kértem tanácsot, csak választ.
2019. ápr. 27. 09:05
 32/33 anonim ***** válasza:
31%
150+ kg felett tetszenek, ha mindenük nagy
2019. ápr. 27. 14:10
 33/33 anonim ***** válasza:
93%
Nos ha valaki annyi kilóval rendelkezik mint amennyit te írtál kedves Kérdező, nos azért nem tetszik mert igénytelenség ekkora súllyal lenni, és innentől szerintem az illető hölgy is igénytelen, ha már a külsejére az. Erre rájön hogy a többségük felnőttkor közepén vagy végén összeszed egy jó kis elhízásból eredő betegséget, ami sokszor kerekesszékbe vagy a koporsóba viszi. Nyílván ez nem szexi számomra. Anyum is el volt hízva 50 éves korában munkavégzésre képtelen, szerinted ez vonzó bárki számára?
2019. máj. 2. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!