Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal, aki szeret kövér lenni és meg sem próbál lefogyni?
#1 tudod valaki szeret ugy kinezni ahogy. Én már belefáradtam abba hogy lefogyok mert akármivel próbálkoztam egyszerűen nem ment. DE te és mindannyian akik nem tudják megerteni erre is találnátok valamit amivel rácáfoltok.
Nos nem baj ha kövérebb vagy csak azért ne fajuljon el addig a dolog hogy tönkre mész bele
L
Én és a legtöbben nem. De ha te igy érzed jól magad, akkor élj igy és majd találsz olyat akinek bejön, mert hogy van olyan férfi is, hidd el, csak azért vedd figyelembe hogy mivel ily módon leszűkitetted a lehetséges partnerek számát, valószinüleg lejjebb kell adnod az igényeidből.
Ha valakinek meg baja van veled, az attól még az ő baja.
Sok sikert
De parasztok vagytok. Azért volt aki szépen írt de azért akkor is.
Miért kéne lejjebb adni az igényeiből?
Ne legyetek ennyire felszines közönséges emberek.
én járnék olyan lánnyal, ha az mellett igényes jól kijövünk egymással és tud öltözni az alkatához
(hüŁye példa de nézd meg Adele-t az énekesnőt.. hiába dagi, ahhoz öltözik és kifejezetten szép, nőies.)
+ én a másik véglet vagyok, a csontkollekció aki szintén 'jól érzi' magát bodybilder alkat nélkül :D
hány éves vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!