Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srások, járnátok egy kövér lánnyal csak sajnálatból?
Vagy azért nem járnátok senkivel, mert sajnáljátok, hogy csúnya?
Csak azért kérdezem, mert képtelen vagyok elhinni, hogy a barátom azért van velem, mert tényleg szeret.
Atyaég...
Mégis mi közünk van neked a barátodhoz? Attól, hogy mi nem járnánk veled, más még járhat.
Arról nem is beszélve, hogy kizárólag annyit tudunk rólad, hogy kövér vagy (nem a legjobb tulajdonság), személyiségedről semmit.
sajnálatból még egy gyönyörű lánnyal sem járnék...miért járnék bárkivel is sajnálatból? miért sajnáljam?
sokaknál husis csaj meg inkább előny mint hátrány...van akiknek a kövér, van akiknek meg az extrém kövér jön be...
A barátnőm elég dagi, de őrülten szexi és odavagyok érte. Sajnálatból nem járnék vele, de a személyisége, szépsége miatt mindenképp.
23F
"Szóval ha jártok valakivel, azt mindenképpen őszintén teszitek, nem valami egyéb szándék miatt?"
én igen :) és ha csak barátság + szex, akkor azt elmondom, hogy nem szerelem és nem járunk, csak barátként tekintek rá, szóval én pl nem verek át senkit (vannak akik hülyítik a lányokat h járnak velük, aztán csak szex és leszarják őket amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!