Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér vagyok és tetszik egy fiu! Nem tudom neki bejövök-e de több mint valószínű, hogy a testalkatom miatt nem tetszek neki! Próbáltam fogyókurázni és fogyókurázok is de nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri egy fiuért felvállalni valamit? Nem tudom mit tegyek!2016. jún. 12. 19:36
2/7 anonim válasza:
Ne egy fiú miatt fogyj le hanem a saját egészséged miatt.
A fogyókúra meg hülyeség. Kezdj el sportolni és egészségesebben étkezni.
3/7 anonim válasza:
Ne a fiúért tedd hanem magadért :D
4/7 anonim válasza:
Szerintem megéri! Én is fogyóztam, mert tetszett egy srác. Elküldött a francba, de legalább fogytam és örülök ennek! A testem az enyém, és jobban érzem magam. A srácnak nem kellettem (nem a súly miatt amúgy), az meg legyen az ő vesztesége.
5/7 anonim válasza:
Akkor mondhatni mindketten veszítettetek valamit? :D:D
6/7 anonim válasza:
Én is úgy vélem ha fogyni akarsz ne 1 fiú miatt tedd ha nem magadért. (amúgy megjegyzem vannak akik a telt lányokat szeretik)
"Menj,küzdj az álmodért,
Minden vágyadért,mi benned él.
Győztes lesz a harc,
Ha nincs több hátraarc,
Végül majd tiéd,miért szívből küzdenél."(Hooligans - Küzdj az álmodért)
7/7 anonim válasza:
Én is egy fiú miatt járok le futni, nagyon jó motiváció :D csak az a különbség, hogy ő akar engem "meghódítani", de én még nem érzem magam elég jónak hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!