Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Nektek mi nem tetszik a kövér lányokban?
Amúgy igen, az hogy a 95 ből 40-45kilót (50-55) kilót leadhatnál lazán. Még 20 kilóval is sokat javulna az összkép.
Engem 185centi magasan zavar az, hogy 95 kilósan van hasam. Szeretnék én is még vagy 10 kilót leadni, ha több lenne az se zavarnak. (jó mondjuk én fiú vagyok és edzek is, szóval van izom tömeg, de akkor is.)
Szerintem abszolut a kisugarzason mulik, meg az igenyessegen+belso tulajdonsagok
L.
Inkább úgy néznék ki 45 kilót fogyva, mint egy áltag lány. A legtöbb lány max 55 kiló, de akikkel beszéltem már, meg akiket ismerek 40-50kiló körül mozognak, főleg, ha ennyire alacsonyak.
75 kiló szerinted az átlagos?? Az még mindíg kövér, esetleg ducibb. Ha lennél 180magas, még talán elmenne a 75 kg. Két gyerekes anyukák többsége 75-80kilósok.
Ha másnem egészségügyi okokból is jó lenne lefonynod, mert ez nem normális.
a kövér lányokba az nem tetszik, hogy kövérek.. :D
Átlag magasságú lánynak (kb. 170-175 cm) 50-55 kg a tökély. Szóval ja az a -45 amit valaki mondott reális.
(Bocs lány vagyok)
Nekem alapvetően a túlsúlyos emberekkel az "problémám" hogy egyszerűen az egészségtelenseg jut eszembe róla, meg az hogy nem kitartó. Nekem pedig ez a kettő eléggé fontos. A családban nálunk mindneki magas vékony/ átlagsúlyú, én ehhez vagyok szokva, nem tetszenek a túlsúlyos emberek, kész.
Ami meg a kilókat illeti, engem abszolút nem érdekel. Tényleg. 55kg körülinek nézek ki/ szoktak nézni, közben meg 63-64kg vagyok, mert nagyon nehezek a csontjaim, van rajtam izom is. Soha nem az érdekelt hogy hány kiló vagyok, hanem hogy kinézetikeg és lelkileg is legyek elégedett magammal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!