Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Nektek mi nem tetszik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Nektek mi nem tetszik a kövér lányokban?

Figyelt kérdés
Elég kövér vagyok, és ez nagyon megnehezíti a dolgomat.
2019. ápr. 24. 20:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
16%

Mibe? Hány kg vagy hogy kövérnek gondolod magad?

Mutass arc nélküli saját fotót az alakodról, és akkor megmondjuk hogy tetszik e vagy sem.

2019. ápr. 24. 20:30
 2/33 anonim ***** válasza:
54%
Ne csak azt nézd, hogy kinek mi tetszik rajtad... Ha neked nem tetszik ahogyan kinézel kezdj el valamit sportolni, figyelj arra, hohy mennyit és mit eszel! Ha te jól érzed magad a saját bőrödben akkor miért foglalkoznál más véleményével amúgy is? A közmondás szerint :A külső megfog a belső megtart! Nincsenek egyforma ízlések de azért szerintem te se örülnél egy túlsúlyos barátnak :) Sok sikert!
2019. ápr. 24. 20:31
 3/33 A kérdező kommentje:
2-es, nekem tetszenek a pasik 150 kilóig. Nekem is bejön a testalkatom, csak a pasik válogatnak folyton.
2019. ápr. 24. 20:34
 4/33 anonim ***** válasza:
64%
Ennek nagyon kamu szaga van xd... 150 kilóig? hát az ízlések se egyformák előbb írtam.
2019. ápr. 24. 20:42
 5/33 A kérdező kommentje:
Mi ebben a kamu?
2019. ápr. 24. 20:44
 6/33 anonim ***** válasza:
33%
Hogy nincs fotó 😂😂😂
2019. ápr. 24. 20:56
 7/33 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell fotó...

mondjuk, hogy milyen magas vagy és kb. hány kiló, tudom nem illik, de megkönnyítené :)

De ha nem akarod mindenkinek, akkor priviben elküldheted.

2019. ápr. 24. 20:58
 8/33 A kérdező kommentje:
166/95.
2019. ápr. 24. 21:04
 9/33 anonim ***** válasza:
32%
Kérdésben a válasz: a kövérség.
2019. ápr. 24. 21:13
 10/33 anonim ***** válasza:
95%

Leginkább az hogy kövér és az életmód. Nálam is van egy tűréshatár. A duci csajokkal nincs bajom. Sok minden miatt lehet az, hogy valaki nem tud fogyni, hiába mozog és diétázik is. Ezzel nincs gond. Kicsi felesleg nem baj, hiába a deszka csajok jönnek be, de szó szerint a deszka. Attól függetlenül voltam már együtt duci csajjal is, mert ez nem sokat számít. A kis duci lánnyal is elvoltam és nagyon szerettem, kicsit hiányzik is. De egyeztethető volt az életünk. Rengeteget sétáltunk együtt, mivel ő is szeretett mozogni, nem zabált folyton, szinte mindíg kint voltunk valamerre a természetben vagy a városban, nem pedig bent ültünk.

Egy átlag kövér csaj meg ki se mozdul, folyton csak zabál, nem zavarja semmi, nem annyira igényes, főleg otthon... Meg az a háj mennyiség már visszataszító. Meg akinek hiába van természetes nagy melle, de később úgy meghízik, hogy a hasa már kintebb van. Ennél csak az rosszabb látvány mikor nincs csak egy kicsi megereszkedett, plöttyedt melle és hatalmas zsíros hasa.

Így igazság szerint ez az ami nem jön be egy kövér lányon. Az életmód és a látvány. Nekem sincs nagy igényem, hiába a deszka csajok jönnek be, ha szimpi a lány van kivétel, amíg egyeztethető az édeklődési kör és az életmód. Míg jól érezzük magunkat együtt és nem szenved a másik folyton, mikor azt csináljuk amit a másik szeret. Az a jó, mikor azt csinaljuk ami közös bennünk...

2019. ápr. 24. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!