Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik, nekem. Az a baj, hogy én kövér vagyok, és ezért nem jövök be neki! Őt én nem érdeklem! Tudja, hogy nekem ő bejön, és a barátnőim szerint éppen ezért csinál úgy mintha én nem is lennék! Mi a véleményetek erről?
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni..😞
Ha ennyire csak a külsőt nézi akkor ő nem neked való! Hidd el 😉
Szia!
Figyelj, a háttérben általában nem ez áll. Menj, szerezz önbizalmat, barátkozz meg a testeddel, és meglátod, sokkal jobb lesz a Kisugárzásod. A kisugárzás nagyon fontos. Mosolyogj sokat! Meg egy másik dolog: Hidd el, a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak.
Nem tagadom a külső fontos. Mindenkinek. Aki nem ezt állítja, az hazudik. Csak egy kérdés: Hány évesek vagytok? (nem rosszindulatból)
14-15 éves kor alatt a fiúk nagyon éretlenek (többségben), CSAK a külsőt nézik..
Egyébként nem értem, hogy miért pontozták le az elöttem szólókat.
Persze, nem jó hallani azt, hogy fogyj le, de pont Te mondtad, hogy ezért bem szeret.. Ez egy paradoxon .-.
Mindenesetre egyet kell értenem velük (részben - azzal nem értek egyet, hogy "le kell vágni a disznaját"), a fogyásban semmi szörnyű nincs... Hiába írtam, hogy a kisugárzás a lényeg, valószínűleg, nem fogod nekem elhinni :/ Ha meg Szerinted a külső a fontos akkor miért nem fogyózol? Itt a nyár, szeptemberre szép alakod lehet. Megnő majd az önbizalmad és jó lesz a kisugárzásod! Hajrá! Menbi fog!
Remélem segíthettem!
Csatlakozom az 1-es hez
még annyit hogy nekem és sok más fiúnak be jönnek a telt lányok ha beszélgetnél írj rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!