Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik, nekem. Az a baj, hogy én kövér vagyok, és ezért nem jövök be neki! Őt én nem érdeklem! Tudja, hogy nekem ő bejön, és a barátnőim szerint éppen ezért csinál úgy mintha én nem is lennék! Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 22:07
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a biztató válaszokat! És lehet, hogy ahol ti éltek ott a fiuknak bejönnek a teltebb lányok,de ahol én élek a fiuk kiröhögik,kicsúfolják a teltebb lányokat!!!!
2016. aug. 1. 22:24
12/13 Anonymus0123456789 válasza:
Szia!
Te nem vagy véletlenül én?
Ugyanazt írtad le amit én érzek. Ugyanolyan helyen élek én is ahol kiröhögik és kicsúfolják a teltebb lányokat. 170 cm vagyok és 63 kg, csak minden felesleg a hasamra megy. Az előző évben többször megkaptam hogy kövér, disznó vagyok, és ez nagyon rosszul esett... Na és ugyan ez volt velem, is. Azt mondta a fiú, hogy túl kövér vagyok :/ És persze ugyanúgy tudja, hogy tetszik nekem.
Most nyáron próbálkoztam, nem igazán jött össze. De még van egy hónapom, és az sem baj ha végleges fogyásom iskolaidőben következik be. :) Próbálkozz, de csak ha neked is megéri. Én nem csak miatta akarok lefogyni, engem is zavar a felesleg. :)
13/13 Anonymus0123456789 válasza:
Utolsó vagyok! *14/L
Nálam ez mindig lemarad xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!