Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Nektek mi nem tetszik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Nektek mi nem tetszik a kövér lányokban?

Figyelt kérdés
Elég kövér vagyok, és ez nagyon megnehezíti a dolgomat.
2019. ápr. 24. 20:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Jah 20-as, a 18-asnak sovány lány fétise van, 17,9 bmi... durva
2019. ápr. 25. 23:15
 22/33 anonim ***** válasza:
77%

KI a fene törölte a válaszom, és miért???

A férfiak ösztönösen néznek bizonyos dolgokat:

1: EGÉSZSÉG.

2: KÉPESSÉG a szülésre, szoptatásra, gyereknevelésre.

Neked MINDKETTŐBEN nagyon súlyos hiányosságaid vannak!

2019. ápr. 25. 23:44
 23/33 A kérdező kommentje:
22-es-nek: egészséges vagyok, és ha akarnék, szülnék gyereket, és ha akarnám, fel is tudnám nevelni! Nem vagyok sem tolószékes, és nem kell daruval sem felemelni ahhoz, hogy megmozduljak. Az már egy másik dolog, hogy nekem alapból nem kéne olyan pasi, aki gyerekszüléssel traktál.
2019. ápr. 25. 23:49
 24/33 anonim ***** válasza:
67%

Nem, tévedsz.

Az igaz, hogy a 45 kg fogyás tényleg nem szükséges nálad - de ahhoz, hogy egészséges legyél, a 20 kg fontos lenne.

Így az életkilátásaid elég drasztikusan csökkentek, és ezt a férfiak érzik.

Lehet magad ámítani, de szerintem nem éri meg.

2019. ápr. 26. 00:54
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Már mért ne gondolnám komolyan a 175cm 55kg-t? Gyönyörű szép karcsú alak. Csomó lány ismerősöm ennyi se.
2019. ápr. 26. 01:09
 26/33 A kérdező kommentje:
25# Akkor fogyj le Te ilyen arányokra.
2019. ápr. 26. 06:00
 27/33 anonim ***** válasza:
Hát magasságban fogyni nem tudok, de arányba ennyi vagyok kb.
2019. ápr. 26. 12:38
 28/33 A kérdező kommentje:
Az elég tré.
2019. ápr. 26. 12:46
 29/33 anonim válasza:
Van olyan akinek a kövér lányok tetszenek. Van egy lány ismerősöm aki kövér és azt mondta le akar fogyni h jobban tetsszen a barátjának de ő azt mondta neki hogy meg ne próbáljon.
2019. ápr. 26. 16:23
 30/33 anonim ***** válasza:
93%

Az, ami a lányoknak sem a kövér pasikban. Bírom amúgy ezt a kettős mércét, lányok mondhatják hogy "fuu 185cm alatti fiú nálam ne is próbálkozzon!" de ha egy fiú meri mondani hogy neki a vékony csajok jönnek be, egyből rohadt szexista disznó lesz :D

Kedves kérdező, neked pedig azt tudom tanácsolni hogy kezdj el diétázni, edz, fogyj le, és máris sokkal könnyebb dolgod lesz. Ezzel magadnak is jót teszel, mert a túlsúly felnőtt korra igen súlyos betegségeket okozhat!

2019. ápr. 27. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!