Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs még barátom?
17 éves lány vagyok, most vagyok 11.-es, és még nem volt barátom. Nem értem mi a baj velem. Jó tanuló vagyok, modellkedem(szóval annyira csúnya már csak nem lehetek) nem vagyok nagyon szerény, de az a nagyszájú se. Kb havonta egyszer megyek el bulizni vagy iszogatni a haverjaimmal. Sok fiú barátom van, akik már volt, hogy vallottak nekem szerelmet, de egyik sem tetszett nekem. Viszont aki nekem tetszik, az le se szar. Kicsit szeretethiányos vagyok, de ez egyáltalán nem látszik meg a viselkedésemen. Van humorérzékem, de lehet velem mélyebb dolgokról is beszélni. Néha kicsit makacs vagyok, és van, hogy nem engedek a nézőpontomból, de mindig törekszem kompromisszumra. Szeretek rajzolni, festeni, olvasni, hobbiból lovagolok és szeretem az állatokat.
Külsőleg: 165 cm vagyok körübelül, hosszú barna hajam van. Sportos vagyok.
Tudom, hogy az elején fiúk terén nagyok voltak az elvárásaim, de azokból már régen lejjebb adtam. Viszont ahhoz még mindig ragaszkodom, hogy nem jönnék össze olyannal, aki külsőleg nem vonz. Legyen magasabb nálam, meg nem szeretem azokat a nádszál fiúkat, akik még nálam is vékonyabbak. Kb már csak külsőleg ennyi amit szeretnék, szerintem ezek annyira nem nagy elvárások. Meg hogy legyen idősebb nálam.
Legjobb lenne, ha 18-25 között lenne. Ennyire nem szeretik a férfiak a fiatalabb lányokat? Szerintetek miért nincs még barátom? Min kellene változtatnom? Köszönöm, hogy elolvastad, még ha egy kicsit hosszú is lett, és ha van valami ötleted nem tartsd magadba. 17/l
Kérdező,minél többet válaszolsz,annál jobban sajnállak,és ezt most nem bántásból írom...
Jelenleg ne akarj kapcsolatot,hanem érjél meg fejben, légyszi.
Aztán adj esélyt egy korod belinek, mert az az idősebb pasis mondatod inkább kiábrándítja a pasikat.
Most a határon állsz. Ha így folytatod,te nagyon csúnyán ki leszel használva, pont a célközönséged által,akik kapcsolatra nőt, szórakozásra meg majd a magadhoz hasonlókat fogják keresni. Dönthetsz másként is.
Én nem társkereséssel próbálkoztam, csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
Te meg kur**ra érthetsz hozzá.
Egyik jelződ szebb mint a másik.
De azért köszönöm mindenkinek a választ, ment a zöld kéz.
Persze, tudom, hogy nem rossz szándékkal írtad, csak akkor is...néha eléggé reménytelennek tűnik ez az egész.
Igen,k_rvára értek hozzá,egyik ismerősöm egy komoly cégnél dolgozik,akik külföldre küldenek modellkedni lányokat.
A minumum a 170 centiméteres magasság,ami 180ig terjed,de nem kell túl eszelősnek lenned ahhoz,hogy erre rájöjj,mert ha megnézel akár csak egy komoly ügynökséget,ez a magassághatár a legelső kritérium.
Az ilyenek mint te,csak túl beképzeltek és nem tudnak mit kezdeni magukkal,ezért kitalálják hogy modellek szeretnének lenni,mert az biztos jól hangzik felvágásként.
A modell lányokra pedig pont hogy buknak a fiúk,szépek és természetesek,de aztán te tudod..
Valószínűleg te egy reklámcégnél lehetsz ahova bárkit felvesznek.
Ne tartsd ennyire nagyra magad,lehet,hogy pont ezért nem keres egy fiú sem,mert már az írásodon keresztül is sugárzik az,hogy nem vagy túl értelmes és erre rá még nagyképű is vagy.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!