Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs barátom? 17/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom? 17/l

Figyelt kérdés

Miért nem "kellek senkinek"? 153cm vagyok, 47kg...(igen,tudom,hogy minion vagyok)

Hogy tudnék jobban "ismerkedni" az emberekkel? (Csúnyának se tartom magam....)

2018. máj. 6. 23:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Kisugárzás, külső, zárkózottság stb... Ennyiből nem lehet megmondani.
2018. máj. 6. 23:23
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk ennyiből, kezdeményezz, amúgy talán észre sem vesznek...
2018. máj. 6. 23:26
 3/23 anonim ***** válasza:
Itt is lehet,vagy az érdeklődésednek megfelelő körökben,általában ott találhatsz számodra egyedi embereket 18/F
2018. máj. 6. 23:26
 4/23 anonim ***** válasza:

Ha akarsz dumálhatunk.

Kíváncsi vagyok....

Az nem lehet hogy egy ket sracot friendzoneban tartasz?az ő hibajuk is de akkor is.

2018. máj. 6. 23:28
 5/23 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Ezzel a magassággal meg súllyal amúgy semmi baj nincs. Csak te tudod hogy milyen vagy, milyen az életed és hogy hogy nem jöttél még össze eddig senkivel. Biztos vagyok benne hogy kellesz másoknak, csak nem tudsz róla. Mert olyan nincs hogy valaki aki normálisan néz ki ne jöjjön be valakinek. És ha nem tartod magadat csúnyának még az önbecsülésed sincs a padlón. Mesélj magadról valamit .

f/23

2018. máj. 7. 00:12
 6/23 Mádár0218 ***** válasza:

Ebből a kevés információból, elég nehéz megmondani, a választ a kérdésedre :D

Milyen a külsőd?

Milyen a személyiséged?

Mik az elvárásaid egy fiúval szemben?

ezek alapján lehet többet tudok mondani mint, hogy nem tudom :D

2018. máj. 7. 00:50
 7/23 A kérdező kommentje:
Vállig érő világos barna hajam van, barna szemem, (mondhatni) "formás" vagyok. Természetileg van,hogy zárkozottabb, van,hogy nyitottabb vagyok. Nem járok el sehova bulizni,cigizek... Nagyjából ez vagyok én:///
2018. máj. 7. 01:52
 8/23 A kérdező kommentje:
Elvárásom meg az,hogy ne legyen buta, ronda se legyen de alapjáraton a külső nem érdekel, becsüljön meg,legyen normális.. Úgy látszik sokat kérek az élettől:DDDD vagy lehetetlent xd
2018. máj. 7. 01:53
 9/23 Mádár0218 ***** válasza:

Szerintem ezekkel nincs baj és egyáltalán nincsenek nagy elvárásaid egyáltalán.

De nem feltétlen a te hibád, hogy nincs barátod, csak a környezetedben nem jössz be senkinek, vagy lehet van valaki aki csak félénk.

2018. máj. 7. 01:57
 10/23 October15 ***** válasza:

Teszem azt mert arra vársz, hogy majd valaki jól "észrevesz"? Közben meg nem csinálsz semmit. :D

Nem feltétlenül kell elmenni célzottan pasizni de azért az nem árt ha a körülötted lévő potenciális jelöltekkel ismerkedsz.

26F

2018. máj. 7. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!