Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? 17/l
Figyelt kérdés
Miért nem "kellek senkinek"? 153cm vagyok, 47kg...(igen,tudom,hogy minion vagyok)
Hogy tudnék jobban "ismerkedni" az emberekkel? (Csúnyának se tartom magam....)
Ha nem a külsőddel van a gond ,akkor csakis a belsőddel..Lehet hogy túl nagyok az elvárásaid,ezáltal nehéz hogy valakinek keljél,mivel válogatós vagy.Hiszen te magad megválaszoltad hogy hogy is tudnál ismerkedni az emberekkel,tudod jól hogy bemned van a hiba.
2018. máj. 7. 09:05
15/23 anonim válasza:
Nézd... az ilyen alkatú lányok nagyon kevés fiúnak jönnek be. Lehet, hogy nem vagy csúnya, de ezzel a testmagassággal és tömeggel már esélytelen vagy a fiúk 80 százalékánál, köztük például nálam is. És akkor még nem is beszéltünk a belső tulajdonságaidról.
2018. máj. 7. 11:34
16/23 anonim válasza:
hát ezzel amit plusszba leírtál már kicsit jobb, de még mindig nem állt össze a kép
hmmm Formás :D kinek milyen az, de ha magadat ilyen pozitivan jellemzed akkor az csak jó
a cigi nem a legjobb dolog, de bizonyos kitételekkel elmegy
de még mindig kérdéses h ki is vagy te, és milyen is vagy.
Milyen a kapcsolatod az emberekkel, barátokkal, hobbik, érdeklődés. Az osztályaidban milyen posztot töltöttél be, és h voltak e hodolok és mi lett velük. Vagy tettél e lépéseket mások felé akik bejöttek? Találjuk meg a választ a kérdésedre, ha már itt vagyunk.
f/23
2018. máj. 7. 15:57
17/23 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok az a barátkozos típus, viszont akikkel "összeszokok" nagyon nyitott vagyok.
Egy "barátom" volt eddig, hát nem jól alakult..ennek már 2éve. Nem vagyok kezdeményező, régimódi vagyok..Szerintem a fiúnak kell megtenni az első lépést...
2018. máj. 7. 21:30
18/23 anonim válasza:
nekem bejönnek a minionok :) 22/f
2018. máj. 7. 21:31
19/23 anonim válasza:
Ne igen a régi módiság, nem a legjobb de azért abban is vannak jó dolgok. Egészem rengeteg módja van annak hogy ismerkedj, persze előbb döntsd el hogy mit keresel konkrétan. Online kismillió lehetőség és ember várja hogy megismerd, és szinte semmit se kell tenned. Ugyan megvannak a veszélyei de olyan ez mint a lottó, lehet bejön lehet nem. A valóságban már azért nehezebb azért mert kicsit zárkózott vagy és nem jársz el így meg úgy. De azért így se lehetetlen, bár kicsit meg kell törnöd a régimódiságod páncélját és neked is hajlandóságot mutatni az ismerkedéshez. Lehet ez hogy azt várod h a fiú kezdeményezzen nálad már olyan lehet mint egy totál közömbösség mindenkiféle és ez lehet taszító. És amúgy azóta h volt valakid, nem is történt semmiféle közeledés? Vagy valami nem volt alakulóban? De amúgy attól hogy az nem ért véget szépen, nem is ma volt és jóval fiatalabb voltál. Miért mentetek szét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!