Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy nincs barátom?

Figyelt kérdés
3 évig volt barátom de fél éve nincs, vannak olyanok akiknek tetszem de nekem ők nem. És hiányzik egy kapcsolat és túl lépni igy nem tudtam még. Nagyon gáz hogy nincs senkim 17 évesen?
2018. okt. 28. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egyesek szemében lehet gáz, a hetente pasit váltó ri&bik, és a naponta csajt váltó páwák között az.

Viszont igazandibol nem gáz. Szerintem sem, és az előbb említetteken kívül sem gáz szerintem. Ez mindenkinek a maga döntése hogy akar e kapcsolatot, vagy nem. Hogy éppen van e kapcsolata, vagy nincs

2018. okt. 28. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem 21 évesen nincs senkim már 1 éve, mivel nincs olyan akivel kapcsolatot szeretnék. Olyan lenne akinek bejövök, de nekem az nem, hogy minnél hamarabb kellene dugni velük, mert nem bírják nélküle. Vagy van a másik, hogy össze se jönne velem amíg nem dugunk. Kinek kell az ilyen kapcsolat??
2018. okt. 28. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Közel vagyok a 17-hez (F) soha nem volt barátnőm, én ezt gáznak érzem. Ez persze nem azt jelenti, hogy neked is gáznak kellene érezned.
2018. okt. 28. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem gáz.
2018. okt. 28. 20:03
 5/12 anonim válasza:
Miért lenne az? Nem élvezed, hogy független vagy, és senki nem bánt meg, senki nem mondja meg, hogy mit csinálj, illetve nem néz senki hülyének? Azzal foglalkozol mások mit gondolnak? Én személy szerint mindenki párkapcsolatára nagy ívben teszek, mivel az mindenki magánügye. Ha meg azért szeretnél valakivel járni, hogy ne tűnj "gáznak" és másoknak megmutathasd, az nem valódi. Én azokat, akik kirakják pl facére, hogy smárolnak, vagy ott ömlengnek egymásnak, az olyan képmutató... Ha szeretsz valakit, azt nem azért teszed, hogy felmutasd, vagy kérkedj vele.
2018. okt. 28. 20:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem az, nehogy így érezd:) És nehogy csak azért a végén összejöjj egy olyan fiúval, akit te egyébként nem szeretsz/kedvelsz. Várd ki, jönni fog még az igazi, akit majd tudsz szeretni viszont. Sok sikert^^
2018. okt. 28. 20:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Huh koszonom a válaszokat ezek részben megnyugtattak😅valamilyen szinten tudom hogy teher lenne egy kapcsolat csak zavar hogy mindenki körülöttem rakja ki meg mondják nekem stb..tudom nem kéne ezzel foglalkoznom de zavar
2018. okt. 28. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
17 évesen? Kicsi lány, te még el sem kezdted az életet! Egyes országokban még lecsuknák, aki lefekszik veled. Mi az, hogy nincs senkid, meg ciki-e? Nehogy már a társadalom vélt elvárása határozza meg, hogy élsz. Majd ha találsz olyat, aki megfelel, akkor lesz barátod, de ez egyes-egyedül a te döntésed és kényelmed kérdése.
2018. okt. 28. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Figyi kérdező. 20 f vagyok. 4 éve nincs barátnőm. És igazán sose voltak . Szerinted belehaltam? Az élet egy nagY kerékvágás . Tudd hogy a szerelem vagy egy társ az egy kaland a sok közül nem csak ez létezik .
2018. okt. 28. 20:43
 10/12 anonim ***** válasza:
ha teher a kapcsolat, akkor szakítani kell. amúgy nagyon gáz, ásd el magad
2018. okt. 28. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!