Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok, meg nem volt kapcsolatom, de ugy erzem mar nagyon hianyzik az eletembol. Nem tartom magam kifejezetten csunyanak, sem pedig feltunoen szepnek, de igyekszem mindig noiesen, csinosan oltozkodni, a sajat stilusomhoz illoen.. Eljarok szorakozni is neha, viszont eleg nehezen nyitok masok fele, talan ez lehet a baj. Egyszeruen mar nem tudom mit csinaljak, valahogy nem akar osszejonni ez a szerelem dolog, ha valaki erdeklodik irantam az is legtobbszor csak szexet akar, leven hogy szuz vagyok meg, nem igazan szeretnek belemenni ilyen alkalmi kapcsolatokba, a normalis kapcsolat viszont messzirol elkerul. (elnezest az ekezetek hianya miatt)2018. szept. 3. 21:51
1/7 anonim válasza:
A te korosztályodban a fiúk még végtelenül éretlenek,én is az voltam ennyi idősen, te meg nyilván az osztálytársak, kortársak között keresel párt, akik egész másképp gondolkodnak úgy mindenről. A 17-19 éves lányok nagyjából a 24-26 éves fiúkkal vannak egy érettségi szinten (kivételek persze lehetnek). De attól még a nők úgy általában sokkal korábban érnek, ezt én férfiként mondom.
3/7 anonim válasza:
tyíhi hát ezt törlik majd mert nem vagy 18 hugesz, addig meg megostromol itt pár torszülött, de álld a sarat kiber hölgy, képekkel bombáznak majd sok lesz az altáji tölgy, nézd el nekik akaratlan számukra a pináris böjt, szerencsés kutatást és kitartást ez csak átmeneti hullámvölgy
4/7 anonim válasza:
Miért kell feltétlenül, hogy 17 évesen már szerelmes legyél? Nagyon fiatal vagy még, de nyilván ezt nem hiszed el. A 25 leszek, qva rég voltam 17. Mondjuk nekem asszem'.... hát, nem is tudom, de talán pont 17 éves koromban volt az első kapcsolatom, de innen nézve már elég komolytalan volt.
6/7 anonim válasza:
Szépen leírjátok a férfiakat, magukat nőknek nevező buta,tévhitekben élő emberkék. Nem ártana az általánosítást befejezni,mert ti is tudtok produkálni dolgokat,ráadásul még jobban,mint mi.
Kezdj el ismerkedni,találkozz uj emberekkel,ne ragadj le,ne piázz inkább,kezdj el megismerni embereket,és szürd le őket,vagyis válogasd meg...egészséges kereteken belül.
7/7 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a hülyeséget hogy a lányok érettebbek.
Én ezt SOHA AZ ÉLETEMBEN nem tapasztaltam, csak néhány nagy k*rv* hangoztatta ezt állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!