Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
19/L
Szűz vagyok és sosem csókolóztam még :((
Azt mondják, hogy szép vagyok és kedves.....de valahogy mégsem jön össze a dolog. Nem jöttek oda hozzám sose ismerkedni:(( Már teljesen kétségbe vagyok esve, hogy talán nekem sose lesz senkim.
3# Az,hogy jön mar ki,hogy a nő megy oda a férfihoz?
Kicsit hülyén venné ki magát szerintem ha a nő hívná meg pl. kávézni vagy valami. :D
Én mentem már oda ismerkedni sráchoz, és sose röhögtek rajtam (egyébként is milyen módi ez, általános iskolában vagyunk? Tetszik valaki, és? Nincs ebben semmi, aki ebből nagy ügyet csinál, az borzasztóan gyerekes). Az általános reakció az volt, hogy az aktuális srácot irigyelték a haverjai, az egyiket egyszer fejbe is csapta egyikük, mert sz@rakodott, ők meg nem akarták, hogy elszalasszon :D Mostani páromat is én szedtem össze, 8 hónapja együtt vagyunk, imádjuk egymást.
Szóval lányok, nyugodtan nyissatok, menjetek oda beszélgetni fiúkhoz, és ha jól eldumáltok, akár fel is vethetitek, hogy valamikor elmehetnétek teázni/kávézni...stb. Konkrét időpontot nem kell nektek egyeztetni, ha ennyiből nem kapcsol a srác, és ragadja meg az alkalmat, akkor vagy menthetetlenül tutyi-mutyi, vagy nem tetszel neki. Egyik eset sem éri meg a feszkózást.
Én mindig is amondó voltam ha a pasi akar valamit odajön. Ha én mentem volna oda a páromhoz akkor elhajtott volna mert ő is így gondolkozik. Ő hívott randira és két éve együtt vagyunk. Nem azt mondom hogy szentség törés ha a nő megy oda de én nem hiszem hogy megtenném.
A kérdezőnek annyi lenne a tanácsom hogy mozduljon ki minnél többet és legyen nyitott (gondolok itt arra is pl hogy ne füllhalgatóval "süketen" utazzon könnyvet olvasva stb. Mert ez egyértelmű elutasítása a kommunikációnak anélkül meg nem lesz pasi)
Igazuk van azoknak, akik azt írják, hogy a lánynak is lépnie kell.
Ha egy lány nem adja tudtomra nekem a tetszését én biztos hogy nem szólítanám meg randi céllal.
Minimum szemezés kell hogy legyen.
"ha a pasi akar valamit odajön"
Néha azért irigylem azokat, akik mindössze ennyit képesek felfogni a világból, és nem zavarja őket a világ valódi komplexitása, a sok lehetőség, a sok gondolat. Hja, az intelligencia átka, ha hülye lennék, én is boldog lehetnék.
On: látod, kérdező, ha hozzád nem mennek oda, és ha te is azt vallod, hogy a nőnek tilos, mert "hogy néz már ki", akkor sose lesz senkid. Biztos túl csúnya vagy, vagy kiül a butaság az arcodra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!