Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy nincs barátom?
Figyelt kérdés
3 évig volt barátom de fél éve nincs, vannak olyanok akiknek tetszem de nekem ők nem. És hiányzik egy kapcsolat és túl lépni igy nem tudtam még. Nagyon gáz hogy nincs senkim 17 évesen?2018. okt. 28. 19:46
11/12 anonim válasza:
Inkább az a gáz de nagyon hogy 17 előtt 3 évig volt. De az tényleg nagyon. Ha meg téged az érdekel hogy 17 évesen van-e barátod, akkor csak azt tudom mondani amit mindig, hogyegyre nagyobb szégyen hogy én korotokbeli vagyok!
17f...
12/12 anonim válasza:
Régebben én is ezen gondolkodtam, aztán kinőttem belőle. Amúgy eddig egy barátnőm sem volt. :D Ne ugorj be egy kapcsolatba, ha nem érzed magad készen rá. Az túl komoly ahhoz, hogy mások véleménye miatt kezdj bele. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!