Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy szép vagyok? Mert nincs barátom?
Én is tudom hogy gáz, ezért rejtettem el a nevem.. Én is 17 vagyok, de nincs egy normális lány se, és talán beleőrültem, de ezekkel a kérdésekkel semmi baj sincs. Akkor tudod, hogy szép vagy, ha nincs kint semmid és nem vagy plázaribi. Akkor vagy szép, ha aranyos kedves lány vagy stb. Na jó nem mondok hülyeségeket, de szerintem egy lány akkor szép ha belül szép. Aki meg azt akarja hogy a külsejét szeressék, annak meg szeressék a külsejét, de akkor az a herceg a hülye fehér lovon soha nem lesz. 17 évesen neked is nekem is van idő, bár én úgy érzem nem, de mindegy nem mondok ilyeneket mert én már megőrültem :D :D Biztos nem vagy "ronda" vagy ilyesmi. Ha szeretnek azért szeressenek aki vagy, ne a külsőd miatt, ennyit mondok.
Gl
Ha küldesz képet privátban, mondok véleményt :)
Elég sok tényezőn múlik, hogy van e valakinek barátja vagy sem.. nem olyan biztos, hogy a külsőddel van gond.
Egy ismeretlentől biztosabb visszaigazolást kaphat a külsejét illetően, hiszen ha rondának találom és elmondom neki, nekem nem lesz belőle bajom, nem kell vele találkoznom stb. Egy őszinte választ kaphat, nem pedig szépítgetést meg a valósag elferdítését.. kerek perec megtudom neki mondani, hogy a külsejével van e gond, ezzel ezt a részt ki is zárhatná és koncentrálhatna másra. Bocs már, hogy segíteni akartam de hát te vagy itt a kiskirály a 47%-oddal, te biztos sokkal értelmesebb válaszokat adsz. Ja nem. :D
Kérdező még mindig áll az ajánlatom. Őszinte választ kapsz azzal kapcsolatban, hogy a külsőddel van e baj, akár tovabbi tanacsokat is tudok adni.
Attól, hogy a kedves 47es itt veri a nyalát és megmondóembereskedik meg szuperhősnek érzi emaiatt magát.. vannak még olyanok, akik nem rossz szándékból kérnek képet. Ha küldesz küldesz, ha nem akkor nem. Csak egy ajánlat, semmi több.
47eskéből árad a jóindulat és a szeretet.. mit is szoktak mondani? Mindenki magából indul ki.. te lehet más miatt kérnél képet. Én nem. De örülök, hogy ismeretlenül ennyire ismersz :D továbbiakban nem foglalkozom veled, a válaszoddal, nem fogok reagálni, ilyen emberre nem pazarlom az időm.. további szép napot neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!